Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 14:27

Έτοιμη η Πάρος να υποδεχθεί τον τελικό

Λόγω της γεωγραφικής της θέσης η Πάρος έχει κληθεί πολλές φορές να φιλοξενήσει  τελικούς σαν ουδέτερο έδαφος και πάντα τα καταφέρνει με τον καλύτερο τρόπο.

Έτσι και τώρα με την συνεργασία των εμπλεκόμενων προσώπων και φορέων η ετοιμότητα θα αγγίξει το τέλειο.

Ο Παριανός Γιώργος Παρούσης, μέλος του Δ.Σ της ΕΠΣΚ και ο πρόεδρος Ρένος Φρέρης είναι σε συνεχείς επαφές με το γραφείο αθλητισμού του Δήμου, τον υπεύθυνο της αθλητικής επιτροπής Στέλιο Μπόνη, αλλά και τα Παριανά σωματεία.

Με την σχετική εμπειρία που υπάρχει είναι σίγουρο πως τόσο το Δημοτικό Στάδιο Παροικιάς, όσο και οι λεπτομέρειες για το τελετουργικό θα ετοιμαστούν ανάλογα και θα παραπέμπουν στην διοργάνωση μιας πραγματικής γιορτής του Κυκλαδικού ποδοσφαίρου.

Ακόμη σε επαφές των αρμοδίων με τα σωματεία θα εξασφαλισθούν οι διευκολύνσεις για τις μετακινήσεις των φιλάθλων, κυρίως για τους Ναξιώτες που θα αναχωρήσουν αμέσως μετά το ματς με ναυλωμένο σκάφος από το Πίσω Λειβάδι.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν προσκληθεί και θα δώσουν το παρών, ο Αντπεριφερειάρχης Μεταφορών, Ακτοπλοΐας και Επικοινωνιών κ. Μαργαρίτης,  ο δήμαρχος Πάρου κ. Κωβαίος, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ.Κ. Μπιζάς, η εντεταλμένη για τον αθλητισμό έπαρχος Κκ. Θεώνη Λειβαδάρου, η εντεταλμένη Πολιτισμού Κυκλάδων κα. Πάπιτση, καθώς και όλο το Δημοτικό συμβούλιο καθώς και οι διοικήσεις των σωματείων, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και άλλους επίσημους.

Τέλος να αναφέρουμε πως πλήρως ενημερωμένη είναι και η Αστυνομική διεύθυνση που με διακριτικότητα θα είναι παρούσα στον τελικό.

Γενικά η ατμόσφαιρα του φιλικού περιβάλλοντος επικρατεί παντού και το μεσημεράκι της Κυριακής θα ζήσουμε δύο η και περισσότερες ώρες ποδοσφαιρικής γιορτής, όπως αρμόζει στο Κυκλαδικό ποδόσφαιρο και στην ιστορία των δύο σωματείων.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares