Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017 23:56

Με απρόβλεπτους αντιπάλους φέτος το Κύπελλο Κυκλάδων

Τελικά υιοθετήθηκε το αίτημα των ομάδων που εκφράστηκε στη γενική συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων και αφορούσε το Κύπελλο Κυκλάδων και συγκεκριμένα τον λανθασμένο τρόπο διεξαγωγής που έφερνε αντιμέτωπες στην πρώτη φάση ομάδες από το ίδιο νησί, αφαιρώντας έτσι το δικαίωμα να διεκδικήσουν τον τίτλο μέχρι το τέλος.

Φέτος θα έχουμε έναν διαφορετικό τρόπο διεξαγωγής, που αν η κλήρωση το ευνοήσει θα φέρνει αντιμέτωπες ομάδες από διαφορετικά νησιά, ενώ θα υπάρξει κλήρωση που θα ξεκαθαρίζει ποια θα είναι τα ζευγάρια μέχρι την τελική φάση.

Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος

Αίαντας Σύρου, Σύρος 2002, ΑΟ Πάγου, ΑΟ Μυκόνου, ΑΣ Άνω Μεράς,  ΠΑΣ Τήνου, ΑΟ Σερίφου, Πανσιφναϊκός, Αστέρας Μαρμάρων, Νηρέας, ΑΟ Πάρου, Μαρπησσαϊκός, ΑΟ Καρτεράδου, Θύελλα Καμαρίου, Λάβα Εμπορείου, Αστέρας Τραγαίας, Πανναξιακός ΑΟ, ΑΜΣ Φιλωτίου, Πανθηραϊκός και ΠΑΣ Νάξου

Τρόπος διεξαγωγής

Πρώτη φάση:

Θα γίνουν 4 αγώνες, οι οποίοι θα μας δώσουν τις 16 ομάδες της 2ης φάσης. Ο πρώτος νοκ άουτ αγώνας θα είναι μεταξύ του Πανσιφναϊκού και του ΑΟ Σερίφου.

Από εκεί και πέρα θα βγει ακόμη ένας νοκ άουτ αγώνας με κλήρωση, μεταξύ των ομάδων, Σύρου, Τήνου και Μυκόνου.

Και τέλος για την πρώτη φάση θα γίνουν ακόμη δύο νοκ άουτ αγώνες που θα βγουν με κλήρωση μεταξύ των ομάδων, Πάρου, Νάξου και Σαντορίνης.

Δεύτερη φάση

Στην 2η φάση οι 16 ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια και θα γίνει μεταξύ τους κλήρωση. Το ίδιο θα γίνει και όταν μείνουν 8 ομάδες. Όλοι οι αγώνες θα είναι νοκ άουτ.

Ημιτελικοί και τελικός

Όταν οι ομάδες μείνουν 4, τότε θα υπάρξει ελεύθερη κλήρωση με ομάδες από όλα τα νησιά. Οι δύο νοκ άουτ ημιτελικοί θα δώσουν το ζευγάρι του τελικού.

*Η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου

*Οι δύο πρώτες αγωνιστικές θα γίνουν 1 και 8 Οκτωβρίου

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares