Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2017 01:36

Πρόκριση με πρωταγωνιστή τον Χριστουδουλάκη η Άνω Μερά [pics-vid]

Σε ένα δυνατό ματς με πολλές εντάσεις η Άνω Μερά κατάφερε να πάρει τη πρόκριση απέναντι στον Α.Ο. Μυκόνου στη διαδικασία των πέναλτι με 2-4 καθώς στη κανονική διάρκεια της αναμέτρησης οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1.

casa-dolce.jpg  MYKONOS_MADOUPAS_400X300.jpg 

Ο αγώνας έγινε χθες στο γήπεδο της Άνω Μεράς με τυπικά γηπεδούχο τον ΑΟ Μυκόνου, που ΄δεν έχει διαθέσιμο το γήπεδο του Κόρφου λόγων των Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων και των έργων που πραγματοποιούνται για την αντικατάσταση του πλαστικού τάπητα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Ανωμερίτες ξεκίνησαν πιο δυνατά το παιχνίδι δημιουργώντας μόλις στα πρώτα λεπτά ευκαιρίες για γκολ, όμως στη συνέχεια οι παίχτες του Θεοφύλαχτου Παχατουρίδη βρήκαν τα πατήματα τους, στο γήπεδο, ισορρόπησαν το ματς παίρνοντας τη «σκυτάλη» στις χαμένες ευκαιρίες.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για την ομάδα του Νίκου Τζίοβα, καθώς κατάφερε να προηγηθεί στο 47΄ με ένα πολύ όμορφο σουτ του Ουζουνόγλου.

Στη συνέχεια ο Α.Ο. Μυκόνου πίεσε και κατάφερε να κάνει το 1-1 στο 86' με τον Πανέτα που σούταρε εύστοχα μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Το 1-1 της κανονικής διάρκειας έφερε την παράταση, όπου το ματς εξελίχθηκε με πολύ ένταση, με το 1-1 να παραμένει και τις δύο ομάδες να οδηγούνται στη διαδικασία των πέναλτι, όπου εκεί η Άνω Μερά πήρε τη πρόκριση με  2-4 και μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα της Χριστοδουλάκη, ο οποίος πραγματοποίησε τρεις (3) αποκρούσεις.

 Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζαράνης με βοηθούς τους κ.κ. Κουκά και Παπαστολόπουλο

 Συνθέσεις

 Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Ράγια Χ. (73' Τσαμασλίδης), Παπαδόπουλος (80' Μπομπάι) Καρατζάς (95' Θεοχάρης), Τόμπρος, Αμπαδίνης, Μπαλλής, Ντουσάι (58' Πανέτας), Βαρουξής, Αλεξανδρόπουλος, Μπάμπακαρ

 Α.Σ. Άνω Μερά (Τζίοβας): Χριστοδουλάκης, Καρίμαλης, Κουτσούκος, Πρίφτης Κεραμιδάς, Μπούμπουρης, Τουρέ (79' Θεοχάρης), Καρφαρίδας, Ραζάκ, Γιογιός, Ουζουνόγλου (93' Βαγενάς)

Ολόκληρος ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από τη σελίδα μας

 

 

Φωτογραφίες 

 

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares