Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 23:52

«Πέταξε» για τελικό στο 90΄η Θύελλα Καμαρίου

Την δεύτερη της συμμετοχή σε τελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων εξασφάλισε η Θύελλα Καμαρίου που  ήταν η νικήτρια του ημιτελικού με 1-0 κόντρα στην Άνω Μερά.

Ανταπόκριση: Αντώνης Κοραής (neasantorinis.gr)

Μέσα σε μία ενθουσιώδη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της, η ομάδα του Κώστα Μιχάλη ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έχοντας απέναντι της την Άνω Μερά που δούλεψε πολύ καλά στο ανασταλτικό κομμάτι, απομακρύνοντας τους κινδύνους, με τον Αποστολίδη όμως στο 90΄να δίνει τη «χρυσή πρόκριση» στους Καμαριανούς.

Η μεγάλη πρόκριση στέλνει τη Θύελλα για δεύτερη φορά στον τελικό, καθώς το 2014 ήταν η πρώτη συμμετοχή, με τον ΑΟ Σύρου να παίρνει τότε το τρόπαιο με 2-0.

Ξεκίνησε δυνατά αλλά χωρίς το… γκολ!

Η ομάδα της Σαντορίνης δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή του ματς  στο 16' με εκτέλεση φάουλ από τον Ερρικό και κεφαλιά του Ρέτζο που μπλόκαρε ο Χριστοδουλάκης .

Ο Πρίφτης στο 20΄ έκανε λάθος πάσα, ο Αρβανίτης εκμεταλλεύτηκε αυτό το λάθος, πέρασε στη μεγάλη περιοχή όμως ο Κουτσούκος τελευταία στιγμή ανέκοψε την πορεία του.

Η Θύελλα Καμαρία στο 23΄ απείλησε ξανά με ένα καλό σουτ του Αποστολίδη, όμως ο Χριστοδουλάκης μπλόκαρε.

Στο 38΄ ο τερματοφύλακας της Άνω Μεράς μπλόκαρε τη μπάλα μετά από ένα σουτ από τον Σπανό έξω από την μεγάλη περιοχή, με τον ίδιο παίκτη να απειλεί και πάλι με τον ίδιο τρόπο στο 45΄.

Η εξιλέωση στο 90΄

Η Θύελλα στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε ακόμη περισσότερο τον ρυθμό της, με την Άνω Μερά να αμύνεται σωστά.

Στις αρχές της επανάληψης οι γηπεδούχοι ζητάνε πέναλτι σε ανατροπή του Αρβανίτη, ενώ και οι φιλοξενούμενοι είχαν τα δικά τους παράπονα για τις αποφάσεις του ρέφερι Γιώργου Μαθιουδάκη.

Σουτ του Γιαννή στο 56΄ από το ύψος του πέναλτι κατέληξε άουτ, ενώ η πρώτη καλή φάση για τους Μυκονιάτες ήταν στο 69' με σουτ του Γκολέμη έξω από τη μεγάλη περιοχή που πέρασε  λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ανδριόλα.

Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 90’ , όταν στις τελευταίες στιγμές της κανονικής διάρκειας ο Αρβανίτης πάσαρε στον Αποστολίδη που βρισκόταν σε θέση βολής μέσα στην περιοχή και εκείνος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.

Για τον Σόλωνα

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι 11 της Θύελλας βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο με μπλουζάκι που είχε τυπωμένη αφιέρωση στον συμπαίκτη τους Σόλωνα Φύτρο, αναγράφοντας:  «Σόλωνα γρήγορα κοντά μας» . Ο συμπαίκτης τους έχει υποστεί τραυματισμό που του στερεί την συμμετοχή του για το υπόλοιπο της χρονιάς και οι συμπαίκτες του δεν τον ξέχασαν!

28951693_959537577533559_4931121264719822848_o.jpg

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μαθιουδάκης με βοηθούς του κ.κ. Ψαρρά και Τσάφο.

Οι Συνθέσεις

Θύελλα Καμαρίου (Μιχάλης): Ανδριόλας, Λυγνός, Σπανός, Μαντούσης, Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Γιάννης, Μαυρομάτης, Αποστολίδης, Αρβανίτης (90’ Εγιορούμ)

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Τσουκαλάς, Σκαφτούρος, Πάγια, Λύκος, Δαβιλάς, Εγιορούμ, Λεβάκης

Άνω Μερά (Τζιόβας): Χριστοδουλάκης, Κουτσούκο, Ουζουνόγλου, Πρίφτη, Χατζάκο, Κωφοκότσιο, Τουρέ (46’ Γκολέμης), Καρφαρίδα, Ξενάκη (46’ Θεοχάρης), Αμπντούλ, Μαμαντί

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Αργυρίου, Βαγενάς, Τζάβρας, Κουκάς, Κεραμυδά.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares