Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 14:08

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στον «ΑΕΡΑ» η διεξαγωγή του Θύελλα Καμαρίου – Ηρακλής

Η ραγδαία επιδείνωση του καιρού βάζει σε κίνδυνο την διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ της Θύελλας Καμαρίου και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης που είναι προγραμματισμένος για το μεσημέρι της Πέμπτης στις 16:30 στο ΔΑΚ Νάξου.

Το παιχνίδι βρίσκεται κυριολεκτικά στο «έλεος» του αέρα, η ένταση του οποίοι αναμένεται να φτάσει αύριο σε μεγάλα επίπεδα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων και αυτά των αεροπλάνων.

Συγκεκριμένα υπάρχει πλέον σοβαρό ενδεχόμενο να δοθεί εντολή για απαγορευτικό απόπλου αύριο Τετάρτη, όπου είναι προγραμματισμένες οι αφίξεις , τόσο της Θύελλας Καμαρίου, που αναχωρεί το μεσημέρι για τη Νάξο, όσο και του Ηρακλή, που θα πετάξει το μεσημέρι με αεροπλάνο μέχρι την Πάρο και από εκεί σχεδιάζει να πάρει το βραδινό πλοίο της γραμμής με προορισμό τη Νάξο.

Οι δύο ομάδες ήδη έχουν επικοινωνήσει μεταξύ τους, αλλά και με την ΕΠΟ, με την διοργανώτρια αρχή να ενημερώνει τις δύο ομάδες ότι θα αποφασίσει για την τύχη του αγώνα, μόνο εάν και εφόσον υπάρξει απαγορευτικό απόπλου.

Άρα, όπως γίνεται αντιληπτό το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα, είναι πλέον πολύ μεγάλο, αν πάρουμε ως δεδομένο ότι, ειδικά αύριο Τετάρτη υπάρχει πρόβλεψη για ραγδαία επιδείνωση του καιρού.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares