Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2018 19:03

Πρόκριση μέσα στην Πάρο για τον Πανναξιακό (photos)

Το μεσημέρι της Κυριακής Μαρπησσαϊκός και Πανναξιακός αναμετρούνταν για το θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κυκλάδων σε ένα ματς που το μεγάλο φαβορί ήταν η ομάδα της Νάξου.

Το συγκρότημα του Νόνι Λίμα επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί αφού επικράτησε με 0-1 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι και η γηπεδούχος ομάδα στάθηκε επάξια στο γήπεδο, έχοντας και παράπονα από την β' βοηθό κα. Μαργαρίτη θεωρώντας ότι κακώς ακυρώθηκε στο 60' ως οφσάιντ το τέρμα του Ρούσσου. 

Στο 40' ο Πανναξιακός έφτασε κοντά στο γκολ έχοντας δοκάρι με τον Αντώνη Πιτταρά, με τον Βαθρακοκοίλη να αποδεικνύεται "Χρυσή" αλλαγή αφού στο 75' με σουτ μετά από ατομική ενέργεια και πάσα του Κωστόπουλου πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς. 

Αξίζει να σημειωθεί οτι οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο, αφού στο 50' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Πανναξιακό ο Καφετζής, με τον Καρούση να έχει δοκάρι λιγο αργότερα.

Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 74' όταν την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε για τους γηπεδούχους ο Ρούσσος με δεύτερη κίτρινη. 

Διαιτητής ήταν ο Βακώνδιος με βοηθούς τους Καλογερά και Μαργαρίτη.

ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Γαβαλάς) Αμουσάκης, Παπαδόπουλος, Βράπι, Τζαλακόπουλος, Σωτηρόπουλος (75' Τζανακόπουλος_, Χρυσόχος (61' Κρητικός Ε.), Αντωνόπουλος, Γκεμπόρις (82' Βιτζηλαίος Ν.) , Ρούσσος, Βιτζηλαίος Π., Κορρές (89' Κοσε).. 

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Νόνι Λίμα) Τσαϊλάκης, Καραφυλλίδης, Πιτταράς Ν., Κωστόπουλος, Χαμηλοθώρης, Λιμπερτάς (89' Ζαφείρης), Καφετζής, Πιτταράς Α., Καρούσης, Βιλλαντώνης (73' Στρατούρης), Καράι (46' Βαθρακοκοίλης).

naxps4.jpgnaxos9.jpgnaxos7.jpgnaxos6.jpgnaxos5.jpgnaxos3.jpgnaxos2.jpgnaxos1.jpg

Περισσότερες φωτογραφίες 

 

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares