Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2011 12:53

Ερρίκος «κρατάω μόνο την πρόκριση».

ENTEKADA_AOP_ME_ANAGENNHSH

Ο προπονητής του ΑΟ Πάρου Αντώνης Ερρίκος αμέσως μετά την λήξη του  αγώνα κυπέλλου με την Αναγέννηση δήλωσε στο Sport Cyclades.

errikos_aop«το μόνο που μπορώ να κρατήσω από τον αγώνα αυτό είναι η πρόκριση. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοση των παιχτών μου. Οι πέντε βασικές απουσίες που είχαμε μου έδωσαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετά λεπτά συμμετοχής έως τώρα, αλλά θα έλεγα ότι δεν έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένος από όλους»

Για την συνέχεια είπε:

«με την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος μας δίνετε η ευκαιρία να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας και να παρουσιάσουμε ένα ακόμα καλύτερο πρόσωπο στους προσεχείς αγώνες που θα δώσει η ομάδα μας. Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει σωστή δουλειά. Πάντως από την πλευρά μου σίγουρα θέλω να είμαστε καλύτεροι, πράγμα που θα επιδιώξω κιόλας»

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί κει στο γήπεδο του Αγερσανίου λέγοντας:

«η γνώμη μου το γήπεδο του Αγερσανίου είναι ότι δεν είναι κατάλληλο για να τελούνται αγώνες ποδοσφαίρου. Το γήπεδο αυτό μπορεί να λειτουργήσει μόνο σαν προπονητήριο και δεν μπορούν ομάδες, που ετοιμάζονται σε γήπεδα με κανονικές διαστάσεις να δίνουν επίσημους αγώνες σε ένα γήπεδο, που  η γραμμή του πλαγίου απέχει μόλις δύο (2) μέτρα από την μεγάλη περιοχή»

Δείτε όλα τα αποτελέσματα και ποιοι προκρίθηκαν

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares