Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2011 23:10

Στα ημιτελικά η Άνω Σύρος ...

ANO_SIROS-MIKONOS_KYPELLO

Η ομάδα της Σύρου νίκησε 1-0 τη Μύκονο παίζοντας καλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο.

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Κυκλάδων πέρασε η Άνω Σύρος καθώς επικράτησε με 1-0 του Α.Ο. Μυκόνου. Οι Συριανοί αν και βρίσκονται μια κατηγορία παρακάτω από την Μύκονο η διαφορά αυτή δεν φάνηκε σε καμιά περίπτωση εντός του αγωνιστικού χώρου, αφού οι γηπεδούχοι έπαιξαν στα ίσα τους Μυκονιάτες. Οι παίκτες του Μάκη Πούλου ήταν στα μεγαλύτερα διαστήματα του αγώνα καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και δίκαια πήραν το εισιτήριο της πρόκρισης.

 

ANO_SIROS-MIKONOS_KYPELLO1

Όπως έχουμε ξανά τονίσει παλαιότερα η Άνω Σύρος έχει ένα  πάρα πολύ καλό ρόστερ και ο φετινός της στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου και η επιστροφή στη Δ’ Εθνική.

Από την άλλη πλευρά, η Μύκονος έδειξε αρκετές αδυναμίες στο παιχνίδι της και θα πρέπει ο τεχνικός της Γιώργος Αθανασιάδης να τις διορθώσει. Ο κ. Αθανασιάδης έχει στη διάθεσή του 2 εβδομάδες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος να προετοιμάσει την ομάδα του, ώστε να είναι έτοιμοι με την σέντρα της Δ’ Εθνικής. Η φετινή προσπάθεια της Μυκόνου είναι σαφώς πιο δύσκολη καθώς και παίζει σε έναν θεωρητικά πιο δύσκολο όμιλο, αλλά και με βάση το ρόστερ της έχει κάπως χάσει τη δύναμή της.

Όσον, αφορά το παιχνίδι κυπέλλου με την Άνω Σύρο, οι Μυκονιάτες θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο σκορ με τον Καρακίτσο 27’ αλλά ο Σαγρές απέκρουσε το πάναλτι του παίκτης της Μυκόνου.

Από την άλλη η Άνω Σύρος μετά το γκολ που πέτυχε θα μπορούσε να είχε σημειώσει κι άλλα αν οι παίκτες της στην τελική προσπάθεια ήταν λίγο πιο τυχεροί, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν βγει μπροστά για να ισοφαρίσουν και άφηναν πολλούς ελεύθερους χώρους.

ANO_SIROS-MIKONOS_KYPELLO2

Οι Καλύτερες φάσεις

27’ ο Σαγρές ανέτρεψε τον Καρακίτσο εντός της περιοχής και ο Ζαράνης έδωσε την παράβαση. Ο ίδιος ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι το εκτέλεσε, όμως ο Σαγρές είπε όχι, αφού μπλόκαρε πέφτοντας στην δεξιά του γωνία.

Στο 29’ άουτ πέρασε το φάουλ του Πρίντεζη.

Στο 74’ ο Μανουδάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ όμως το σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή πέρασε άουτ.

Στο 77’ ο Μπελεγρίνης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με το κεφάλι την έστειλε στα δίχτυα του Μανταφούνη έπειτα το σουτ του Στοϊτσεφ από τα δεξιά εντός της μεγάλης περιοχής.

Στο 83’ αποβλήθηκξε ο Πανέτας

Στο 91’ Ο Σαγρές έσωσε για άλλη μια φορά την ομάδα του από την σέντρα σουτ του Αργυρίου από τα δεξιά.

Στο 94’ ο Μανουδάκης προσπάθησε να νικήσει τον Μανταφούνη, όμως η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Μυκόνου.

ΑΝΩ ΣΥΡΟΣ: Σαγρές, Δημόπουλος (81’ Δημητρακόπουλος), Βαβουράκης, Τσιάκαλος, Αναγνωστόπουλος, Μπελεγρίνης, Πάπιτσης, Τζώρτζης, Stoychev (94’ Αληφραδκής), Μανουδάκης, Πρίντεζης (34’ λ. τρ. Σούρλας).

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ: Μανταφούνης, Μπαλής, Αλεξανδρόπουλος, Ζουγανέλης (84’ Τσαλμάς), Καρατζάς, Κουκάς, Παπασταθόπουλος (66’ Τουμάσης), Αργυρίου, Πανέτας, Καρακίτσος, Ξένος (79’ Βαλαμούτης).

ANO_SIROS-MIKONOS_KYPELLO3

Ακολουθούν δηλώσεις και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Δείτε αποτελέσματα και ποιοι προκρίθηκαν.

Κυπελλο Ανω Συρος - ΑΟ Μυκονου 1-0 by samnaxos
Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares