Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2012 14:03

Στον τελικό η Άνω Σύρος (photo-video)...

ANO_SIROS-AO_THNOY_KYPELLO

Το δεύτερο εισιτήριο του τελικού Κυκλάδων πήρε χθες η Άνω Σύρος αφού επιβλήθηκε στον ημιτελικό της Τήνου με 2-1.

William Hill Sports Οι Συριανοί χρειάστηκε να υπερβάλουν εαυτό για να τα καταφέρουν καθώς η Τήνος προηγήθηκε στο 8' με το σουτ από το ύψος της περιοχής από τον Τριαντάφυλλο.

Η ομάδα του Μάκη Πούλου στην συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της όμως οι πολλές χαμένες ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο μέρος πρόσθεσαν επιπλέον άγχος τους ποδοσφαιριστές του. Κυριολεκτικά η Συριανή ομάδα στο πρώτο ημίχρονο έχασε ένα τσουβάλι γκολ, αφού όλες οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της Άνω Σύρου είτε κατέληγαν άουτ, είτε δεν κατάφερναν να βρουν την μπάλα με αποτέλεσμα οι αμυντικοί της φιλοξενούμενης ομάδας να τη διώχνουν μακριά.

Αγωνιστικά το παιχνίδι ήταν σχετικά καλό καθώς το γρήγορο γκολ της Τήνου βοήθησε σ' αυτό. Βέβαια, το ματς είχε δύο πρόσωπο καθώς το πρώτο μέρος ήταν πολύ καλύτερο από το δεύτερο. Στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκαν δύο τέρματα αλλά χάθηκαν και πάρα πολλές ευκαιρίες κυρίως από την Άνω Σύρο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κάπως καθώς οι γηπεδούχοι πέτυχαν το δεύτερο γκολ στο 50' και στη συνέχεια έκαναν συντήρηση δυνάμεων για τη δύσκολη συνέχεια που έχουν στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Κυκλάδων, καθώς τις επόμενες 3 εβδομάδες παίζουν όλοι τους τη χρονιά.

Η Άνω Σύρος θα βρει στον τελικό τον Πανναξιακό όπου είχε επιβληθεί της Θύελλας Καμαρίου με 3-1 στην παράταση (1-1 κανονική διάρκεια αγώνα).

Τέλος, από πλευράς Άνω Σύρου τα γκολ τα σημείωσαν οι: Μοανουδάκης με κοντινό σουτ στο 40' και ο Stoychev στο 50 με κεφαλιά.

  • Την πρώτη εμφάνιση με τα χρώματα της Άνω Σύρου έκανε ο Γιώργος Παπδάκης, που επέστρεψε στα γήπεδα έπειτα από ένα χρόνο καθώς είχε τραυματιστεί στο πόδι και είχε υποβληθεί σε επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό.
  • Τα χειρότερα γλύτωσε ο επιθετικό της Άνω Σύρου Stoychev αφού δεν ήταν σοβαρός τελικά ο τραυματισμός του. Ο Βούλγαρος επιθετικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σύρου ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις στο χέρι καθώς σε πτώση που είχε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ποδοσφαιριστής της Τήνου τον πάτησε καταλάθος στο χέρι.

ΑΝΩ ΣΥΡΟΣ: Κρητικός, Μπελεγρίνης, Βαβουράκης, Σούρλας, Αναγνωστόπουλος, Χαβδούλας, Βαμβακούσης (82' Αντώνης Συριανός), Τζώρτζης, Stoychev (68' λ. τρ. Βλαχογιάννης), Μανουδάκης, Παπαδάκης (46' Σαγκινέτος).

Α.Ο. ΤΗΝΟΥ: Καμολίνος, Σίμος, Θεοδώρου, Βίδος, Σαντοριναίος, Βιδάλης, Νάζος, Ελ. Βελαλόπουλος, τριαντάφυλος, Αργ. Βελαλόπουλος, Β. Βεβαλόπουλος.


ΑΝΩ ΣΥΡΟΣ-ΑΟ ΤΗΝΟΥ 2-1 (ΚΥΠΕΛΛΟ) από samnaxos

William Hill Poker

Οι εικόνες και το βίντεο είναι από το http://www.syrostoday.gr/

William Hill Sports


Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares