Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012 02:12

Στην επόμενη φάση η Θύελλα Καμαρίου‏

THIELLA-PANTHIRAIKOS KYPELLO

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων προκρίθηκε η Θύελλα Καμαρίου η οποία επικράτησε του Πανθηραϊκού με 1-0, στο παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου.

Στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκε πολύς κόσμος, ο οποίος χειροκρότησε θερμά τις προσπάθειες των αθλητών και των δύο ομάδων, οι οποίοι παρά το ότι βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας προσέφεραν όμορφο θέαμα, ενώ δεν έλειψαν και οι δυνατές μονομαχίες.

Μπήκε πιο δυνατά.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Πανθηραϊκό να πατά καλύτερα στο γήπεδο και να προσπαθεί να απειλήσει κυρίως από τα πλάγια με τους Κωλέτση και Φύτρο, είτε με τις εκτελέσεις του Νομικού στα στημένα. Η σημαντικότερη ευκαιρία για την ομάδα του κ.Κωνσταντόπουλου ήταν αυτή του Κωλέτση ο οποίος πήρε τη μπάλα από τα αριστερά, όμως το πλασέ που επιχείρησε αποκρούστηκε από τον Μηνδρινό, και στη συνέχεια η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι.

 Με «οδηγό» τον Φύτρο.

Στη συνέχεια η Θύελλα βρήκε ρυθμό και  άρχισε να απειλεί, με κινητήριο μοχλό της το Φύτρο. Σημαντικότερη στιγμή για τη Θύελλα στο πρώτο ημίχρονο ήταν αυτή του Αρβανίτη ο οποίος μπήκε όμορφα από τα αριστερά, επιχείρησε πιεζόμενος το πλασέ, με τη μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Θύελλα ευτύχησε να προηγηθεί, όταν μετά από κάθετη πάσα του Δαμίγου ο Φύτρος με εξαιρετικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα, δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Το τέρμα αυτό αποδιοργάνωσε την ομάδα του Πανθηραϊκού η οποία έχασε την αυτοσυγκέντρωσή της και έκανε αρκετά λάθη, ειδικά στο χώρο του κέντρου. Έτσι η ομάδα του Καμαρίου δημιούργησε και άλλες καλές στιγμές, με κορυφαία ένα μακρινό σουτ του Πάγια, που εξουδετέρωσε ο Λυγνός σε κόρνερ. Επίσης η Θύελλα έφτασε και σε δεύτερο τέρμα το οποίο ακυρώθηκε από τον διαιτητή της συνάντησης, λόγω υπόδειξης οφσάιντ.

Η ομάδα του Πανθηραϊκού στη συνέχεια βγήκε μπροστά και πίεσε ψάχνοντας την ισοφάριση. Μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν αυτή του Δαμίγου, ο οποίος μετά από σέντρα-σουτ του Νομικού, με κεφαλιά ψαράκι έστειλε τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μηνδρινού ο οποίος στη συνέχεια μπλόκαρε τη μπάλα.

Απόντες από τη σημερινή αναμέτρηση ήταν οι Αργυρός Γιώργος και Αργυρός Ηλίας από πλευράς Θύελλας, ενώ από πλευράς Πανθηραϊκού απουσίασαν οι Κολιούσης, Μηνδρινός, Πέκα, Γιαννακόπουλος, Μαρίνι, Ρενιέρης και Χριστιανός.

 Το διαιτητικό τρίο αποτέλεσαν οι Ζαράνης-Αρμακόλλας-Ρούσσος.

Πλέον οι δύο ομάδες στρέφουν τη προσοχή τους στη συνέχεια της προετοιμασίας τους ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, ενώ η Θύελλα θα έχει στα υπ' όψιν και τον αγώνα της Β' φάσης του Κυπέλλου.

Συνθέσεις

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ ( ΚΑΝΤΖΕΛΗΣ): ΜΗΝΔΡΙΝΟΣ, ΛΥΓΝΟΣ Χ., ΛΑΦΑΖΑΝΙΔΗΣ (46' ΠΑΓΙΑ), ΜΠΑΛΙΑΚΑΣ, ΖΩΤΟΣ, ΓΑΛΕΟΣ, ΦΥΤΡΟΣ (87' ΓΙΟΥΡΕΛΗΣ), ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ (51' AGARAJ), ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΔΑΜΙΓΟΣ(C), ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ ( ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ):
ΛΥΓΝΟΣ(c), ΔΑΚΟΥΤΡΟΣ (90+ ΒΑΖΑΙΟΣ), ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ, ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ, ΚΟΥΛΟΛΙ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΦΥΤΡΟΣ Σ., ΝΟΜΙΚΟΣ Γ. (85' ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Ρ.), ΝΟΜΙΚΟΣ Γ. (66' ΝΟΜΙΚΟΣ Ε.), ΚΕΛΙΔΗΣ, ΔΑΜΙΓΟΣ Π., KΩΛΕΤΣΗΣ

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares