Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 15:00

Έκπληξη στο κύπελλο Κυκλάδων: Ο Πανθηραϊκός απέκλεισε τον Πανναξιακό και προκρίθηκε στα ημιτελικά

Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς πέτυχε ο Πανθηραϊκός, που έπειτα από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που έγινε το Σάββατο στη Σαντορίνη, επικράτησε του Πανναξιακού με 2-1, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων.

PANTHIRAIKOS PANNAXIAKOS 2

Το νεανικό συγκρότημα του Δημήτρη Κρεμμύδα (που παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με μόλις δυο ενήλικες ποδοσφαιριστές) κοίταξε στα μάτια και κατάφερε να βάλει δύσκολα στην ομάδα της Νάξου, παρά το γεγονός ότι τις δυο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία.

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους που μόλις στο 7ο λεπτό πήραν προβάδισμα στο σκορ. Ο Κρεμμύδας σέντραρε από τα αριστερά και ο προωθημένος Έντρι Κράσι με καρφωτή κεφάλια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 1-0.

Η ομάδα του Γιώργου Προμπονά βρήκε απάντηση στο 27’, όταν ο Γιαννακόπουλος μπήκε στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι έπειτα από μαρκάρισμα του Λέσι. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Πίντο, με τον Καλαμάτα να πέφτει στην σωστή γωνία και να αποκρούει, όμως στην συνέχεια ο Γκαστόν πήρε το ριμπάουντ και σούταρε μέσα από την περιοχή, ο Καλαμάτας απέκρουσε ξανά με τη μπάλα να φτάνει στον Πίντο που με κοντινή κεφάλια έφερε το ματς στα ίσα.

PANTHIRAIKOS PANNAXIAKOS 8

Λίγο αργότερα ο Πανθηραϊκός απείλησε ξανά με τον Γαλανό να βγαίνει σε θέση τετ α τετ όμως να μην καταφέρνει να νικήσει τον Ποθητό. Λίγο πριν τη συμπλήρωση 45 λεπτών αγώνα ο Πανθηραϊκός κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Φράγκου μέσα στην περιοχή ύστερα από προσπάθεια του Κράσι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Γαλανός που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας και πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ο Πανναξιακός έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, με τον Γιαννακόπουλο να μπαίνει στην περιοχή και να πλασάρει με τον Καλαμάτα να αποκρούει και τη μπάλα στη συνέχεια να χτυπά στο κάθετο δοκάρι της εστίας.

PANTHIRAIKOS PANNAXIAKOS 5

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανναξιακός μπήκε με διάθεση να πιέσει και να επιστρέψει στο παιχνίδι, όμως η αποτελεσματική αμυντική λειτουργία του Πανθηραϊκού δεν επέστρεψε στους Ναξιώτες να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες για γκολ.

Σε ένα δίλεπτο φωτιά στα μέσα του ημιχρόνου ο Πανθηραϊκός έφτασε μια ανάσα από τρίτο τέρμα, όταν ο Λιονέλ Κράσι σε τετ α τετ είδε τον Βακαλόπουλο να αποκρούει την προσπάθεια του και τη μπάλα στη συνέχεια να καταλήγει στο δοκάρι, ενώ λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης μετά από εξοχή πάσα του Βενιέρη είδε το πλασέ που επιχείρησε να περνά μόλις άουτ.

PANTHIRAIKOS PANNAXIAKOS 4

Ο Πανναξιακός από την πλευρά του απείλησε με κεφάλια του Δεμερτζή την οποία μπλόκαρε εντυπωσιακά ο Καλαμάτας, ενώ λίγο πριν το φινάλε του παιχνιδιού και έπειτα από φάση διαρκείας ο Πίντο δοκίμασε ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή με τον Κράσι να απομακρύνει σωτήρια.

Έτσι το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Πανθηραϊκού να πανηγυρίζουν μια πολύ σπουδαία επιτυχία και να εισπράττουν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου που γέμισε σχεδόν τις εξέδρες του γηπέδου και στήριξε με την παρουσία του την ομάδα της Σαντορίνης.

PANTHIRAIKOS PANNAXIAKOS 1

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο κ. Χατζόπουλος, με βοηθούς του την κα. Ρούσσου και τον κ. Νάκκα.

Συνθέσεις:

Πανθηραϊκός (Δ. Κρεμμύδας): Καλαμάτας, Ζαμπέλης, Λλέσι, Τσάνο, Κράσι Ε., Φέγγης, Διονυσόπουλος, Βενιέρης(68’ Καραγιάννης), Κρεμμύδας, Γαλανός (86’ Καβαλλάρης), Κράσι Λ.(86’ Μέμα).

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Ρούσσος, Φύτρος, Μπάχνα, Χαϊνταράι, Λιγνός Π. και Λιγνός Σ.

PANTHIRAIKOS PANNAXIAKOS 6

Πανναξιακός (Γ. Προμπονάς): Ποθητός(46’ Βακαλόπουλος), Γιαννούλης (76’ Καρβούνης), Καφετζής, Γιαννής, Γιαννακόπουλος, Βαθρακοκοίλης, Δεμερτζής, Πίντο, Γκαστόν, Φράγκου Ε., Ραπτόπουλος(46’ Φράγκου Ν.)

Την αποστολή συμπλήρωσε ο Γκορνάτι.

PANTHIRAIKOS PANNAXIAKOS 3

 

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares