Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 18:43

Το ευχαριστώ της Ελλάς Σύρου στον Αλέκο Κουκά

Μέσω ανακοίνωσης της η Ελλάς Σύρου ευχαριστεί τον πρόεδρο της ΑΕ Μυκόνου, κ. Αλέξανδρο Κουκά, ο οποίος συναίνεσε ώστε ο τελικός κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων να διεξαχθεί στο νησί της Σύρου.

Αναλυτικά: 

Το Διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ Σύρου και ο πρόεδρος Νικόλαος Ζιάβρας, νιώθουν την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημοσίως το σωματείο της Α.Ε Μυκόνου και κυρίως τον πρόεδρο της κ. Αλέξανδρο Κουκά, οποίος συναίνεσε ώστε ο τελικός Κυπέλλου να πραγματοποιηθεί τελικά στο νησί της Σύρου και όχι όπως είχε οριστεί αρχικά στο νησί της Πάρου.

Η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου ανάμεσα στις ιστορικότητες ομάδες των Κυκλάδων θα διεξαχθεί την Τρίτη 2 Μαΐου στις 18:30 στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η ΑΕ Μυκόνου και ο πρόεδρος της γι άλλη μια φορά δείχνουν την στήριξη τους και συμβάλουν στην προσπάθεια της ομάδα μας για την άνοδο στη Γ Εθνική, λίγες ημέρες πριν τα μεγάλα παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα μας, θέλοντας να μην ταλαιπωρήσει τους παίκτες μας σε περιττά ταξίδια.

Σας συγχαίρουμε για το ήθος σας, την πορεία σας και για το fair play, αποτελείται φωτεινό παράδειγμα στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Την Τρίτη 2 Μάιου στις 18:30 σας περιμένουμε και να παρακολουθήσουμε από κοντά, δίπλα-δίπλα, τις αγαπημένες μας ομάδες, να τις χειροκροτήσουμε και να κερδίσει ο καλύτερος!

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares