Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 20:03

Η ΑΕ Μυκόνου πήρε την πρόκριση στο Κύπελλο Κυκλάδων απέναντι στον ΠΑΣ Τήνου

Η ΑΕ Μυκόνου πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση στο Κύπελλο Κυκλάδων καθώς κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 0-4 επί του ΠΑΣ Τήνου.

Το ματς ξεκίνησε με τους Μυκονιάτες να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο, οι έχασαν αρκετές ευκαιρίες να προηγηθούν μπροστά από την εστία του Κελαδίτη. Οι δύο ομάδες στο 1ο ημίχρονο πήγαν χωρίς γκολ στα αποδυτήρια.

Στο 2ο μέρος του αγώνα οι φιλοξενούμενοι στο 48' μετά από φάση διαρκείας ο Παπαθανασίου με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 56' ο Πάγια με καρφωτή κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Στο 60' ο Πινέιρο με πλασέ από κοντινή απόσταση έκανε το 0-3 και ο Γιαννόπουλος μετά από ατομική προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 0-4 του αγώνα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με πολλούς παίχτες από τις ακαδημίες στην αρχική τους ενδεκάδα, ενώ και στη συνέχεια πέρασαν και οι υπόλοιποι στον αγωνιστικό χώρο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζαράνης με βοηθούς του κ.κ. Βαρδακαστάνη και Παπαγεωργίου

ΠΑΣ Τήνου (Μάλιος): Κελαδίτης (80' Χύσα), Λούβαρης (58' Μυλώνας), Γιαννόπουλος, Αρμακόλας, Ζαλώνης, Καρδαμίτσης, Δαρμής, Σουράνης (80' Γιαννόπουλος), Κάτσα (80' Νάκα), Βιδάλης

ΑΕ Μυκόνου (Πούλος): Φαρμάκης (89' Τόλιας), Κουτρούτσος, Μπαϊρακτάρη, Ιωσηφίδης, Κατσούλης, Πάγια (89' Μιχάσι), Γιαννόπουλος, Παπθανασίου, Μπουτσάι, Πινέιρο (66' Ρουστέμι Α.), Ρουστέμι (46' Μπάλα)



Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares