Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 19:26

Στον τελικό με παλικαρίσια νίκη κόντρα στην Ελλάς της Γ΄Εθνικής η Θύελλα Καμαρίου

Στοπ στην πορεία κατά μία κατηγορία ανώτερης Ελλάς Σύρου στον θεσμό του Κυπέλλου Κυκλάδων έβαλε η Θύελλα Καμαρίου που πήρε τεράστια νίκη με 2-1 στον ημιτελικό και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, βάζοντας γερές βάσεις για την κατάκτηση του 2ου νταμπλ της ιστορίας της.

Ανταπόκριση: Αντώνης Κοραής

Η Θύελλα γράφει ιστορία, καθώς μετά το 2018 που είχε κατακτήσει τον τίτλο σε βάρος του Πανθηραϊκού που αγωνιζόταν στη Γ΄Εθνική, κατάφερε για ακόμα μία φορά να ρίξει στο καναβάτσο ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, όντας η μοναδική κυκλαδίτικη ομάδα που έχει πετύχει κάτι τέτοιο και μάλιστα απέναντι σε ομάδες που έχουν πολύ καλή παρουσία στην παραπάνω κατηγορία. Παράλληλα, η Θύελλα χτίζει παράδοση κόντρα στην Ελλάς, αφού είχε επικρατήσει (4-1) και στην περσινή μεταξύ τους αναμέτρηση για το πρωτάθλημα στο Καμάρι.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι γηπεδούχοι μπήκαν ψυχωμένοι στο γήπεδο και πήραν το προβάδισμα με το γκολ του Σιμιτσή  μόλις στο 9ο λεπτό, ενώ είχαν και τη μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Τσιάβου στο 35' που κατέληξε στο δοκάρι του Παπαδόπουλου. Στην επανάληψη η Θύελλα πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Κενδριστάκη, ο οποίος αν και τραυματίας μπήκε στο 65΄να βοηθήσει την ομάδα του, σκόραρε στο 67' και βγήκε και πάλι αλλαγή στο 72'.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα, δημιούργησαν κάποιες καλές στιγμές μπροστά από την εστία του Τσουκαλά, αλλά μέχρι εκεί, καθώς αρκετοί από τους παίκτες βρέθηκαν σε κακή μέρα και σίγουρα αποσυντονισμένοι από την άριστη τακτική που είχε η Θύελλα Καμαρίου, η οποία παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται στο τοπικό δεν υστέρησε σε τίποτα από μία καλή ομάδα Γ΄Εθνικής.

d GE tca

Η ροή του αγώνα

8' Νωρίτερα η Ελλάς είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία καθώς μετά από γύρισμα που έγινε από αριστερά ο Λαντίκας έστειλε την μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση.

9' Η Θύελλα Καμαρίου ανοίγει το σκορ!! Ο Νικλιτσιώτης έκλεψε στο χώρο του κέντρου, πάσαρε από δεξιά στο Σιμιτσή, με τον τελευταίο να μπαίνει στην περιοχή και με όμορφο σουτ να κάνει το 1-0.

35΄ Ατομική ενέργεια του Τσιάβου από δεξιά, τρομερό σουτ, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Παπαδόπουλου!

38΄ Καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους. Γύρισμα από δεξιά, με την κεφαλιά του Μελισσόπουλου από καλή θέση να καταλήγει άουτ.

43΄ "Φωτοβολίδα" του Μούντριχα έξω από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ!

67΄ Εξαιρετική πάσα του Σιμιτσή προς τον Κενδριστάκη στην κόντρα, με τον τελευταίο να κερδίζει τον Παπαδόπουλο που έκανε άστοχη έξοδο και η Θύελλα προηγείται με 2-0!

92΄ Μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάς, με τον Τσουκαλά να λέει "οχι" στην κεφαλιά του Παυλόπουλου

96΄ Κόρνερ από αριστερά για τους φιλοξενούμενους, μένει η μπάλα στην περιοχή με τον Οικονομόπουλο να κάνει από κοντά το 2-1.

ELLAS

Πλέον στον τελικό η Θύελλα Καμαρίου θα περιμένει τον νικητή του ημιτελικού ΑΟ Πάρου - Παμμηλιακός για να μάθει τον αντίπαλο της στον μεγάλο τελικό.

Διαιτητική τριάδα: Ανδρικόπουλος, Ρούσσου, Νάκκας

Θύελλα Καμαρίου (Τσάμογλου): Τσουκαλάς, Κουλόλι, Μπιρμπίλη, Μαντούσης, Καστράτι, Σιμιτσής, Μαναριώτης (87' Αχμετάι), Νικλητσιώτης, Τσιάβος (65' Κενδριστάκης, 72' λ. τρ. Θαναηλάκης), Παπαλεξόπουλος, Λούκας

Αναπληρωματικοί: Κοϊδελάι, Σιγάλας, Λένα, Εσκίογλου, Χαλαζης, Καφούρος

Ελλάς Σύρου (Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Ζαφείρης, Συριανός (68' Παράβαλος), Μούντριχας, Μπόσιο (74' Μπακατσέλος), Κασάπης (46' Παυλόπουλος), Μηνάς, Μελισσόπουλος, Οικονομόπουλος, Λαντίκας (44' Πρεβεζιάνος), Ζάχι.

 

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares