Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 12:48

Μιχάλης Σαλέπης: θα πρέπει να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας για να πάρουμε το Κύπελλο

«Φτιαγμένοι» για τον τελικό, αλλά πάνα με αυτογνωσία για το μέγεθος του αντιπάλου που θα έχουν απέναντι τους δηλώνουν στον Παμμηλιακό.

Ο «Στρατηγός» της ομάδας Μιχάλης Σαλέπης, έχει ανοίξει τα τεφτέρια του την τελευταία εβδομάδα και μαζί με τους παίκτες του δουλεύουν εντατικά προκειμένου να διεκδικήσουν μέχρι τελευταίας ρανίδας της ενέργειας τους τη νίκη στον μεγάλο τελικό Κυπέλλου Κυκλάδων, όπου ο Παμμηλιακός θα κάνει την πρώτη ιστορική του συμμετοχή.

Ο πρώτος στόχος που είναι το σφύριγμα της σέντρας του τελικού να βρει τον Παμμηλιακό παραταγμένο στο ήμισυ του γηπέδου έχει ήδη επιτευχθεί σε μία επιτυχημένη χρονιά, όμως ο διακαής πόθος ώστε η ομάδα να επιστρέψει στο νησί της Μήλου με το τρόπαιο δεν είναι κρυφός, ούτε ακατόρθωτος.

Για τον προπονητή της ομάδας Μιχάλη Σαλέπη αυτός θα είναι ο πρώτος τελικός σε επίπεδο ανδρικής ομάδας, καθώς στο βιογραφικό του έχει ήδη έναν καταγεγραμμένο ως προπονητής της Κ17 του Άρη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός και φιλόδοξος προπονητής, μιλώντας στο sportcyclades εξέφρασε την αισιοδοξία του, αλλά και τον σεβασμό του προς την Θύελλα Καμαρίου.

«Είμαστε σε πολύ καλή ψυχολογία παρά τα προβλήματα που είχαμε το τελευταίο διάστημα. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις και οι ποδοσφαιριστές μου είναι όλοι συνεπείς και πολύ συγκεντρωμένοι», ανέφερε ο κ. Σαλέπης σχετικά με την προετοιμασία του τελικού.

Αναφορικά με το που θα κριθεί ο τελικός, ο κ. Σαλέπης, είπε: «Πιστεύω ότι θα είναι ένα οριακό παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες θα είναι προσεκτικές στις κινήσεις τους. Τόσο εμείς, όσο και η Θύελλα το θέλουμε πολύ και προβλέπω ένα παιχνίδι που θα έχει πολύ πάθος και δύναμη. Νομίζω ότι όποια ομάδα θα καταφέρει να μετατρέψει τις ευκαιρίες τις σε γκολ θα έχει το προβάδισμα για τη νίκη και την κατάκτηση του τίτλου».

Σε απάντηση στο ερώτημα για το πως βλέπει τον αντίπαλο του, ο Μιχάλης Σαλέπης, τόνισε «Είναι ξεκάθαρο ότι η Θύελλα Καμαρίου είναι η καλύτερη ομάδα. Το έδειξε στο πρωτάθλημα. Έχει έναν πολύ καλό προπονητή, μία ισχυρή διοίκηση, αλλά και ποιοτικούς παίκτες που έχουν συνοχή και ομοιογένεια σαν σύνολο. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας για να κερδίσουμε. Για εμάς είναι πρόκληση...».

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares