Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024 23:39

Παμμηλιακός: Το ευχαριστώ και τα συγχαρητήρια για τον τελικό Κυπέλλου

Με ανακοίνωση του ο Παμμηλιακός συγχαίρει την ομάδα των Ανδρών για τη συμμετοχή της στον τελικό Κυπέλλου Κυκλάδων, την Κυπελλούχο Θύελλα Καμαρίου και την ΕΠΣΚ, ενώ ευχαριστεί τις εταιρίες μου βοήθησαν για να βγει εις πέρας το ταξίδι, από και προς την Πάρο.

Αναλυτικά:

Με τη συμμετοχή στον Τελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων, όπου η ομάδα μας συμμετείχε για πρώτη φορά στην ιστορία της και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 1-0 από τη Θύελλα Καμαρίου ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παμμηλιακού στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Στο τέλος της διοργάνωσης, στην ομάδας μας απονεμήθηκε το τρόπαιο για την κατάκτηση της 2ης θέσης του πρωταθλήματος.
Παμμηλιακός (Μ. Σαλέπης): Μακαπαγκάλ, Μαυρογιάννης, Κύρκος (64' Πολυκράτης), Φαλ (64' Τιαμ), Δίντσης, Ζηλιαχοβάλης, Παππάς, Τόσκα (87' Σαρ), Τσιμτσιλιάκος, Πλιάκης, Σάντα
Λίτσιος, Γενναδόπουλος, Καραμπάτσος

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τον προπονητή για την προσπάθεια που κατέβαλλαν. Για εμάς είναι νικητές!
------
Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο συγχαίρουμε την Θύελλα Καμαρίου για την κατάκτηση του νταμπλ και ειδικά τον κ. Βαγγέλη Φουστέρη που είναι ο επικεφαλής αυτής της προσπάθειας.

Ευχαριστούμε θερμά την AVANCE Rent a Car Milos και την Seajets που για ακόμα μία φορά υποστήριξαν τις μετακινήσεις μας από και προς το νησί της Πάρου.

Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους παριανούς που μας υποδέχτηκαν όπως πάντα με θέρμη, επιβεβαιώνοντας τις καλές σχέσεις που διατηρούμε.

Τέλος, συγχαίρουμε την ΕΠΣ Κυκλάδων για τη διοργάνωση του τελικού και ευχαριστούμε προσωπικά τον πρόεδρο κ. Ειρηναίο Φρέρη που βρίσκεται κοντά στις ομάδες των νησιών μας.

Εμείς, συνεχίζουμε την παρουσία μας με τους δύο αγώνες που απομένουν στο Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών Ομάδων ΕΠΣ.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares