Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013 18:49

Α.Ο Σύρου: Ανακοίνωση για το Κύπελλο με ΑΟ Μυκόνου.

Ο πρόεδρος Φώσκολος Γιώργος, η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Σύρου θεωρούμε υποχρέωση μας, όπως ευχαριστήσουμε θερμά τον υπέροχο φίλαθλο κόσμο του νησιού μας, για την αθρόα προσέλευση του, παρά τις καιρικές συνθήκες (πάνω από 400 φίλαθλοι), όπου ανταποκρίθηκε στο σημερινό μας κάλεσμα για τον σημαντικότατο αυτόν αγώνα με την ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου, για την Ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Κ.


Ως Διοίκηση να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα κάνουμε τα πάντα ,το καλοκαίρι, ώστε η ομάδα μας ο Α.Ο.Σ μας να φτάσει εκεί που πραγματικά ανήκει και του αξίζει να βρίσκεται.
Σύσσωμη η ομάδα του Α.Ο. ΣΥΡΟΥ, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια για την δίκαιη και σημαντικότατη αυτή νίκη στην ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου και τους ευχόμαστε, καλή επιτυχία στον Τελικό Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Κ. και καλή συνέχεια στο Πρωτάθλημα Κυκλάδων.
Επίσης να συγχαρούμε την Διαιτητική τριάδα των κ.κ. Ζαράνη Ιωάννη, Αρμακόλα Εμμανουήλ, Νομικού Νίκου, για την άψογη απόδοση τους, όπου σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι ανταποκρίθηκαν άψογα.
Όσον αφορά τους εναπομείναντες αγώνες μας συνεχίζουμε κανονικότατα και με ηθικό ακμαιότατο.
Για να γίνει μία ομάδα πραγματικά μεγάλη, πρέπει να δέχεται τις ήττες και να βγάζει τα συμπεράσματα της από αυτές.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ Α.Ο.ΣΥΡΟΥ - ΡΑΟΥΖΑΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ. 

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares