Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013 18:01

PreGame ΑΟ Πάρου - Νηρέας

Το Σάββατο στις 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο της Παροικιάς, θα διεξαχθεί το παριανό el classic.

ΑΟ Πάρου εναντίον Νηρέα. Δυο ομάδες με πλούσια ποδοσφαιρική κόντρα και απίστευτης ομορφιάς παιχνίδια.

 

Οι Παροικιώτες με νέο προπονητή στον πάγκο τους, τον κ. Δημήτρη Τριανταφυλλάκο, έδωσαν αρκετά φιλικά παιχνίδια όμως κανένα επίσημο ακόμα.

Αντιμετώπισαν εντός και εκτός του Αίαντα Σύρου όπου και ηττήθηκαν, την Ένωση Αστέρα Μαρπησσαϊκού νικώντας στα Μάρμαρα και τον ΑΟ Σύρου όπου και ηττήθηκαν στην Πάρο.

 

Οι Ναουσαίοι από την άλλοι έχουν ήδη ένα επίσημο ματς, αυτό με την Ένωση όπου και νίκησαν με 3-2 περνώντας στην επόμενη φάση. Η ομάδα του Γιώργου Μοστράτου έχει δώσει και ένα φιλικό ματς με τον ΑΟ Πάρου όπου και νίκησαν.

 

Η προϊστορία των δύο…

Τα στατιστικά δείχνουν ΑΟ Πάρου όμως με την μέχρι τώρα εικόνα που έχουμε από τις δύο ομάδες, ο Νηρέας δείχνει να είναι πιο έτοιμος. Φυσικά σε ένα κλασικό τοπικό ντέρμπυ, όλα τα αποτελέσματα είναι «ανοιχτά»!

Την περίοδο 2010-2011, σε ένα πολύ εντυπωσιακό παιχνίδι που είχε καθηλώσει τους θεατές στην κερκίδα, ο ΑΟΠ είχε πάρει την πρόκριση με 4-3, περνώντας στην επόμενη φάση.

Την αμέσως επόμενη περίοδο, οι δύο ομάδες δεν διασταυρώθηκαν, κάτι που έγινε στο 2012-2013 όπου εκεί ο ΑΟ Πάρου με ένα εντυπωσιακός παιχνίδι του Αρκουλή και Ζουμή, επικράτησε με 5-2 των Νάουσαίων.

 

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Κουζούμης με βοηθούς τους κ.κ. Μουτάφη και Παγώνη.

 

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares