Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013 21:35

Νίκη - πρόκριση και... υποσχέσεις [photos]

Φόρεσε τα καλά του ο ΑΟ ΠΑΡΟΥ, στον πρώτο επίσημο αγώνα του για φέτος και νικώντας 2-0 στο ντέρμπυ τον ΝΗΡΕΑ, προκρίθηκε για την επόμενη φάση.

Σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και δείχνοντας φανερά σημάδια προόδου ο ΑΟΠ γέμισε με ικανοποίηση τους φιλάθλους του, που έφυγαν ποδοσφαιρικά γεμάτοι από το γήπεδο της Παροικιάς.

ΠΑΘΟΣ-ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ

Μετά το πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επιβάλουν τον δικό τους νόμο, στηριζόμενοι κυρίως στην μεγάλη πίεση επί των αντιπάλων τους.

Αφού στο 12' ο Κουσταλάκης απέτυχε να ολοκληρώσει μία δική του παλληκαρήσια ατομική ενέργεια, καθώς δεν έπιασε καλά το σουτ μέσα από την περιοχή, στο 16΄ ο Γιουρτζίδης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με ένα σπάνιο γκολ και αρκετή δόση τύχης.

Εκτελώντας ένα φάουλ από το κέντρο του γηπέδου, έφερε την μπάλα στην περιοχή με πολλά φάλτσα και ενώ κανείς αμυντικός δεν την βρήκε, μετά το γκελ καρφώθηκε στη γωνία του εμβρόντητου Παπαδάκη.

Το γκολ ανέβασε την ψυχολογία των μετέπειτα νικητών, που έβγαλαν πράγματα στο τερέν, είχαν καλή και γρήγορη  ανάπτυξη, κυριαρχώντας και χάνοντας στο 25΄ μεγάλη ευκαιρία, όταν από σέντρα του δραστήριου Κρουσταλάκη από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Κρώνης γύρισε την μπάλα και ο Γιουρτζίδης εξ'επαφής απέτυχε να νικήσει τον Παπαδάκη, που αν και πεσμένος έσωσε την εστία του.

ΜΟΝΟΤΟΝΟΣ ΝΗΡΕΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΜΠΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Στο πρώτο ημίχρονο ο Νηρέας είχε παθητικό ρόλο, ιδιαίτερα όταν μετά το γκολ που δέχτηκε η ομάδα παρουσίασε σημάδια εκνευρισμού.

Με την έναρξη της επανάληψης, η είσοδος του Σουλίδη και η αναδιάταξη της ομάδας με την μετάθεση του Μετάι στο δεξί άκρο της επίθεσης, έδωσε μία πρωτοβουλία στους κίτρινους, που απείλησαν δύο φορές.

Η πρώτη στο 56' οταν ο Κορτιάνος μετά από σέντρα του Μετάι σούταρε μόλις άουτ και η δεύτερη όταν όταν σε έξυπνη κάθετη του Χατζία ο Χαριστός βγήκε έγκαιρα στα πόδια του Μετάι, αποσοβώντας τον κίνδυνο.

Ο ΑΟ ΠΑΡΟΥ, που είχε δώσει χώρο στον αντίπαλο του πατώντας στο υπέρ του σκορ, σε μία αντεπίθεση στο 71',ουσιαστικά τελείωσε το ματς.

Ο Γιουρτζίδης βρήκε τον Κρώνη, που ξέφυγε ταχύτατα από τη σέντρα, μπήκε στην περιοχή με άψογο κοντρόλ, ντρίμπλαρε τον Παπαδάκη και παρά την πίεση των αμυντικών που τον καταδίωκαν βρήκε πλεκτό, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Μετά το 2-0 ο Μοστράτος θέλησε να αντιδράσει παίζοντας με 3 αμυντικούς σε διάταξη 3-4-3.

Μέχρι το τέλος το μόνο αξιοσημείωτο είναι οι δύο ευκαιρίες των νικητών στις καθυστερήσεις, με το νεοεισελθόντα Δαφερέρα, που τον σταμάτησε ο Παπαδάκης και με τον Γιουρτζίδη, που μπερδεύτηκε ενώ ήταν σε ευνοϊκή θέση.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ Ο MVP

Από τον Νηρέα ο Παπαδάκης, ο Χατζία και ο Μετάι στο δεύτερο ξεχώρισαν. Είναι γεγονός πάντως ότι πολλοί παίκτες δεν βρέθηκαν στην καλύτερη τους μέρα.

Από τους νικητές πολύ καλό το κεντρικό αμυντικό δίδυμο Τσαντουλή και Σταθερού, ικανοποίησε ο Σιφναίος στη νέα του θέση, καλοί οι νεαροί Κρώνης και Κρουσταλάκης, ο Χρυσοχός κάλυψε παίζοντας έξυπνα το κενό του  τραυματία Αρκουλή, δύναμη ο Γιουρτζίδης στο κέντρο.

Τον τίτλο όμως του κορυφαίου θα τον δώσουμε στο Γιάννη Νίκα, που κέρδισε κάθε μονομαχία στο κέντρο και μοίρασε με απλότητα και ωριμότητα το παιχνίδι

Η ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ.

Δίκαιος και πάντα κοντά στις φάσεις ο κ. Κουζούμης που είναι αναμφισβήτητα από τους καλύτερους μας διαιτητές και πολύ καλοί οι επόπτες κ.κ. Μουτάφης και Παγώνης που είχαν πολλή δουλειά γιατί οι άμυνες και κυρίως του ΑΟΠ έπαιζαν ψηλά με αποτέλεσμα οι επιθετικοί να είναι συνεχώς στο όριο του οφσάιτ.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ: (Τριανταφυλλάκος Δ.), Χαριστός, Σιφναίος, Μπαρδάνης, Τσαντουλής, Σταθερός, Νίκας (88'Δαφερέρας), Γιουρτζίδης, Πετρόπουλος (73' Ξένος), Κρουσταλάκης, Κρώνης, Χρυσοχός (83' Σένκα).

ΝΗΡΕΑΣ: (Μοστράτος Γ.), Παπαδάκης, Ρούσσος Π. (73'Τριπολιτσιώτης Π.), Τέτλα, Δελημπαλταδάκης (79' Κουτσίκου), Μπαρμπαρήγος, Μετάι, Τόδρη, Κορτιάνος, Ρούσσος Δ. (46' Σουλίδης). Χατζία, Μοστράτος

AOP-NHREAS KYPELLO 2013AOP-NHREAS KYPELLO 2013 1AOP-NHREAS KYPELLO 2013 2AOP-NHREAS KYPELLO 2013 3

alt 

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares