Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013 19:47

Πέρασε από τα “στενά” της Στενής ο ΑΟ Τήνου!

Στο γήπεδο της Στενής διεξήχθη σήμερα ο αγώνας κυπέλου μεταξύ της ΑΕ Στενής και του ΑΟ Τήνου.

Το τοπικό ντέρμπι παρακολούθησαν περίπου 150 φίλαθλοι με νικητή τον ΑΟ Τήνου κερδίζοντας την Στενή  2-0.

Ο ΑΟ Τήνου ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα να πετύχει δικαίως τα 2 τέρματα.

Από την άλλη μεριά η Στενή δεν έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο, δεν επέβαλε το ρυθμό της, πράγμα που εκμεταλλεύτηκε η αντίπαλη ομάδα.

Η πρώτη φάση του αγώνα έγινε στο 7ο λεπτό με το σουτ του Ζαλώνη Γ. που κατέληξε άουτ.

Στο 16ο λεπτό ήταν η σειρά του ΑΟ Τήνου να απειλήσει με τον Βιδάλη Α. το αντίπαλο τέρμα αλλά αστόχησε.

Νέα ευκαιρία για τον ΑΟΤ στο 30ο λεπτό όπου ο Βελλαλόπουλο έβγαλε την σέντρα στον Τριαντάφυλλο ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

steni-aot-22-9-2013-0

0 – 1 στο ημίχρονο…

Ο ΑΟ Τήνου έδηξε την υπεροχή του στο 31ο λεπτό, όταν μετά από λάθος στην άμυνα της Στενής ο Ξενόπουλος Ν. με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, έφερε την ομάδα μπροστά στο σκορ, πετυχαίνοντας το 0-1.

Στο τελευταίο τέταρτο η ομάδα της Στενής ανέβασε το ρυθμό της έχοντας 3 κλασικές ευκαιρίες να φέρει το παιχνίδι στα ίσα δίχως όμως αποτέλεσμα.

Στο 40ο λεπτό Δαρμής Ν. έδωσε πάσα στο Ζαλώνη Ν. ο οποίος δεν κατάφερε να σκοράρει καθώς αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα του ΑΟΤ.

Στο 43ο λεπτό ο Λειβαδάρης έβγαλε σέντρα στο κεφάλι του Δελλατόλα αναγκάζοντας τον Κελαδίτη να διώξει δύσκολα την μπάλα σε κόρνερ. Στο 45ο λεπτό η ατομική προσπάθεια του Ζαλώνη Γ. έστειλε την μπάλα λίγο έξω από τα δοκάρια του Κελαδίτης.

Κλείδωσε την πρόκριση στο δεύτερο.

Με την έναρξη της επανάληψης μετά από αράουτ του Σκλαβούνου και σύγχυση στην άμυνα της Στενής ο Βελαλόπουλος κέρδισε την μπάλα και δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το 0-2.

Στο επόμενο 10λεπτο ο Φώσκολος για την Στενή, εκτέλεσε δύο φάουλ έξω από την περιοχή χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 68’ ο Ζαλώνης Ν. έβγαλε σέντρα από τα δεξιά στον Δελλατόλα ο οποίος πέρασε την μπάλα ξυστά από τα δοκάρια του ΑΟ Τήνου.

Νέα ευκαιρία χωρίς αποτέλεσμα, για να μειώσει το σκορ η Στενή στο 71ο λεπτό όταν ο Βιδάλης Α. έστειλε την μπάλα λίγο έξω από τα αντίπαλα γκολπόστ.

steni-aot-22-9-2013-2

Αποβολή και 10λεπτη διακοπή

Άναψαν φωτιές στο 80ο λεπτό, όταν ο Αρμακόλλα Ε. δέχτηκε μαρκάρισμα εκτός φάσης με αποτέλεσμα ο παίκτης της ΑΕ Στενής να τραυματιστεί σοβαρά και μην μπορει να συνεχίσει το ματς. Ο επόπτης κ. Δεσύπρης δεν πρόσεξε την φάση ενώ το χτύπημα  έγινε 2 μέτρα μακριά του (συζητούσε με τρίτους). Στη συνέχεια ο Φώσκολος Ι. πήρε την 2η κίτρινη για διαμαρτυρία στον βοηθό. Στο σημείο αυτό έγινε η 10λεπτη διακοπή του αγώνα.

Η τελευταία φάση του αγώνα άνηκε στους γηπεδούχους όταν στις καθυστερήσεις ο τερματοφύλακας του ΑΟΤ είπε όχι στο δυνατό σουτ του Ζαλώνη.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΟ Τήνου για την δίκαιη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλου.

Τον αγώνα παρακολούθησε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟ Τήνου Νίκος Κριτής, ο οποίος δόθηκε από τον Ανδριακό.

ΑΕ ΣΤΕΝΗΣ: Φώσκολος Ν., Φώσκολος Γ., Λειβαδάρης (Παλαμάρης), Ζαλώνης Μ., Νάζος, Δελλατόλας Μ., Φώσκολος Γ., Ζαλώνης Ν., Ζαλώνης Γ., Ζαλωνης Γ., Δαρμής Ν. (Αρμακόλας) (Φώσκολος).

ΑΟ ΤΗΝΟΥ: Κελαδίτης, Βελλαλόπουλος Ε., Θεωδόρου, Κελαιδίτης Ν., Σαντοριναίος, Σκλαβούνος (Γιαννησόπουλος), Βελλαλόπουλος Ν., Βιδάλης Α., Τριαντάφυλλος (Δελωτης)

steni-aot-22-9-2013-3

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares