Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015 10:12

Παρατηρήσεις για τον Σύλλογο Παλαιμάχων Πάρου

Αγαπητοί φίλοι,

Διαβάζοντας τόσο την ανακοίνωση όσο και την ανάρτηση του καταστατικού που αναγνώστηκε

<<Ακολουθεί η ανακοίνωση

Σε συνέχεια της προσπάθειάς μας, για την σύσταση Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πάρου και μετά από την επιτυχημένη πρώτη συνάντηση που έγινε την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του Νηρέα στη Νάουσα, σας προσκαλούμε την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 στο ΚΑΦΕ ΑΜΜΟΣ (ΛΑΟΥΡΑΚΗΣ) στα Μάρμαρα της Πάρου για σχετική ενημέρωση και υπογραφή των εγγράφων σύστασης του Συλλόγου.

Διαβάστε το καταστατικό που αναγνώστηκε -συζητήθηκε και προεγκρίθηκε στη πρώτη συνάντηση που είχαν οι παλαίμαχοι στη αίθουσα του Νηρέα την περασμένη Κυριακή, έτσι ώστε να λάβουν γνώση όσοι δεν παραβρεθήκαν στην συνάντηση και επίσης να ξανασυζητηθεί για τυχόν διαφοροποιήσεις στη επόμενη συνάντηση των παλαιμάχων στα Μάρμαρα την Κυριακή 15/02/2015 και ώρα 12:00 στο καφέ ΑΜΜΟΣ (ΛΑΟΥΡΑΚΗ).>>,

έχω να παρατηρήσω τα παρακάτω, συμβάλλοντας στην όλη προσπάθεια που γίνεται, επειδή αύριο λόγω επαγγελματικής υποχρέωσης δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ:

α. Πρώτα πρέπει να ολοκληρωθεί η συζήτηση του καταστατικού και μετά να συγκεντρωθούν οι υπογραφές των ιδρυτικών μελών, μέσω γενικής συνέλευσης. Δεν γίνεται να υπογράφεται και «να ξανασυζητηθεί για τυχόν διαφοροποιήσεις», ή να μην υπάρχει ολοκληρωμένη πρόταση για την σφραγίδα και

β. Τις επιμέρους παρατηρήσεις μου επί άρθρων του καταστατικού - κατά αντιπαραβολή - τις παραθέτω:

Άρθρο 1

ΕΠΩΝΥΜΑ – ΕΔΡΑ

Ιδρύεται στην Πάρο, σύμφωνα με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα, με την επωνυμία «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΑΡΟΥ» με έδρα την Πάρο, το οποίο και θα μπορεί να χρησιμοποιεί στις σφραγίδες, τη σημαία, τα σήματα και τα υπόλοιπα έγγραφα και σύμβολα που προβάλλουν την Πάρο.

« Ο Σύνδεσμος έχει μόνο μία σφραγίδα και τα υπόλοιπα που αναφέρονται είναι περιττά »

ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΕΔΡΑ

Ιδρύεται στην Πάρο Σωματείο, με την επωνυμία «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΑΡΟΥ» με έδρα την Πάρο και διακριτικό τίτλο «ΣΒΕΠΠΑ». Αποτελεί νομικό πρόσωπο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και διέπεται από τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα περί σωματείων και την ισχύουσα νομοθεσία καθώς και από τις διατάξεις του παρόντος Καταστατικού.

Άρθρο 4

ΜΕΛΗ

1)Μέλη του Συλλόγου δύνανται να είναι οι όσοι διατέλεσαν κατά το παρελθόν αθλητές της ποδοσφαιρικής ομάδας της Πάρου.

ΜΕΛΗ

1) Μέλη του Συλλόγου δύνανται να είναι οι όσοι διατέλεσαν κατά το παρελθόν αθλητές των ποδοσφαιρικών ομάδων της Πάρου.

Άρθρο 5

ΕΓΓΡΑΦΗ

Μέλη του Συλλόγου μπορούν να γίνουν οι παλαίμαχοι αθλητές της Πάρου.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Μέλη του Συλλόγου μπορούν να γίνουν οι παλαίμαχοι αθλητές των ομάδων της Πάρου

Άρθρο 10

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ

1. Οι πόροι του Συλλόγου είναι τακτικοί και έκτακτοι.

Α) Τακτικοί πόροι είναι: Οι τακτικές ετήσιες συνδρομές που ανέρχονται στο ποσό των τριάντα (30,00) ευρώ και καταβάλλονται το μήνα Σεπτέμβριο κάθε έτους. Το ύψος της εφ’ άπαξ εγγραφής των μελών καθορίζεται στο ποσό των είκοσι (20,00) ευρώ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ

1. Οι πόροι του Συλλόγου είναι τακτικοί και έκτακτοι.

Α) Τακτικοί πόροι είναι: Οι τακτικές ετήσιες συνδρομές που ανέρχονται στο ποσό των δέκα πέντε Ευρώ (15 €) και καταβάλλονται το μήνα Σεπτέμβριο κάθε έτους. Το ύψος της εφ’ άπαξ εγγραφής των μελών καθορίζεται στο ποσό των πέντε Ευρώ (10 €).

Άρθρο 27

ΣΦΡΑΓΙΔΑ-ΕΜΒΛΗΜΑ

Η σφραγίδα και το έμβλημα του Συνδέσμου έχει κυκλικό σχήμα περιέχοντας δύο κύκλους εντός αυτής. Στον πρώτο (εξωτερικό) που έχει κυανό φόντο έχει γραμμένες με λευκό χρώμα τις λέξεις «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΑΡΟΥ» και στο δεύτερο (εσωτερικό) που έχει λευκό φόντο και κυανή προφίλ απεικόνιση ……………………...

ΣΦΡΑΓΙΔΑ-ΕΜΒΛΗΜΑ

Η σφραγίδα και το έμβλημα του Συνδέσμου έχει κυκλικό σχήμα περιέχοντας δύο κύκλους εντός αυτής. Στον πρώτο (εξωτερικό) που έχει κυανό φόντο έχει γραμμένες με λευκό χρώμα τις λέξεις «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΑΡΟΥ» και στο δεύτερο (εσωτερικό) που έχει λευκό φόντο τον χάρτη της Πάρου.

Άρθρο 30

Το παρόν καταστατικό αποτελείται από 30 άρθρα, εγκρίθηκε σήμερα από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Πάρου και συγκεκριμένα στην Νάουσα Πάρου, στην οποία και συνήλθε και υπογράφεται παρακάτω.

Το παρόν καταστατικό αποτελείται από 30 άρθρα, εγκρίθηκε σήμερα από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΑΡΟΥ και συγκεκριμένα στην Πάρο, στην οποία και συνήλθε και υπογράφεται παρακάτω.

Πάρος 14-02-2015                                                                                                             Α. Σάμιος

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares