Τετάρτη, 02 Ιανουαρίου 2019 18:34

Ποδαρικό από τους Παλαίμαχους της Τήνου και της Σύρου στο Ενωσιακό γήπεδο [pics]

Οι τελευταίες πινελιές στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων έχουν μπει, με τους Παλαίμαχους της Σύρου και της Τήνου να έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια... γεύση από το πραγματικό... στολίδι που έχει δημιουργηθεί για να καλύψει τις ανάγκες αρκετών ομάδων του νησιού αλλά και των Μικτών μας τα επόμενα χρόνια.

Οι δυο ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους κάνοντας... ποδαρικο το 2019, ωστόσο, τα επίσημα εγκαίνια των αθλητικών εγκαταστάσεων θα γίνουν την Παρασκευή 14.00 στην αναμέτρηση της ΕΠΣ Κυκλάδων με την ΕΠΣ Δωδεκανήσου, παρουσία του γενικού γραμματέα αθλητισμού κ. Ιουλιανού Συναδινού.

Το σημερινό ματς Βετεράνών διεξήχθη στα πλαίσια των εορτων, με τους Συριανούς να επικρατούν με 5-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Μακρυωνίτης που πέτυχε χατ-τρικ με τον Περρή και τον Χριστόπουλο να πετυχαίνουν από ένα τέρμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας διεξήχθη παρουσία του προέδρου της Ένωσης, Ειρηναίου Φρέρη, ενώ οι παίκτες των δυο ομάδων αντάλλαξαν αναμνηστικά δείχνοντας την αμοιβαία εκτίμηση που τους συνδέει. 

ΣΥΡΟΣ: Χαλαβανζης Λ., Κόνταρης Χρ., Μακρυωνίτης Μ., Γλύκας Β., Βουτσίνος Μ., Φουτσιτζίδης Στρ., Σαγγινέτος Μ., Περρής Ι., Μαραγκός Ε., Βελούδος Α., Πρίντεζης Κ.,

Αγωνίστηκαν ακόμη οι Ρούσσος Δ., Χαλαβανζης Ν., Ραφιός Α., Πάσχος Χ., Γιαννάκος Ν..

ΤΗΝΟΣ: Χατζίρης, Τσοπλάκης, Γανωτής, Λειβαντίνος, Πετρόπουλος, Γάσπαρης, Δεληγιάννης, Σοφιανός, Βλαχάκης, Ανδριώτης, Πέτρου.

Χρησιμοποιήθηκαν ακόμη οι Πηλιοτόπουλος, Περιάλης, Βαλλιάνος

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares