Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 01:46

Και... πρωτάθλημα παλαιμάχων στα σκαριά από την ΕΠΣ Κυκλάδων

Χώρο δράσης στους Βετεράνους σκέπτεται να δώσει η ΕΠΣ Κυκλάδων υλοποιώντας μία σκέψη αρκετών ετών που αποτελεί παράλληλα και πρόταση αρκετών ομάδων και παραγόντων.

Πρόκειται για την κατηγορία των Βετεράνων, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο οργανώνονται σε όλα ανεξαιρέτως τα νησιά των Κυκλάδων.

Η πρόταση για τη δημιουργία ενός πρωταθλήματος ή ενός πιο επίσημου θεσμού τέθηκε και πάλι στο τραπέζι της συζήτησης στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων από τον Γενικό Αρχηγό της Θύελλας Καμαρίου κ. Κώστα Ρούσσο (Νταντή), ενώ στην ιδέα συνεπικούρησε και ο ταμίας του συνδέσμου προπονητών κ. Μιχάλης Μανθόπουλος.

Η σκέψη των ανθρώπων της ένωσης είναι η δημιουργία από φέτος του 1ου Πρωταθλήματος Βετεράνων, το οποίο θα περιέχει αγώνες εντός και εκτός έδρας, με κάποιους από αυτούς μάλιστα να διεξάγονται πριν τα επίσημα παιχνίδια των αντίστοιχων ομάδων του πρωταθλήματος ανδρών.

Σίγουρα, αυτοί οι αγώνες θα έχουν περισσότερο εορταστικό χαρακτήρα, ενώ υπάρχει και η πρόταση να έχουν παράλληλα μόνιμο φιλανθρωπικό σκοπό.

Μένει να δούμε την σχετική προκήρυξη και τις ομάδες που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares