Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012 00:17

2ο περιφερειακό πρωτάθλημα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Ν. Αιγαίου

veteranoi syrou-leros 2012-1

Με τον τίτλο του πρωταθλητή αλλά και πολλές εμπειρίες γύρισαν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Σύρου από το 2ο περιφερειακό πρωτάθλημα νοτίου Αιγαίου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών που έγινε στο νησί της Λέρου από 22-6-12 έως 24-6-12.

veteranoi syrou-kalimnos 2012-1

Στο τουρνουά αυτό συμμετείχαν οι παλαίμαχοι της Πάτμου, της Ρόδου-Διαγόρα της Καλύμνου, της Λέρου και της Σύρου.

Το τουρνουά ξεκίνησε την Παρασκευή 22-6-12 με τους αγώνες ΛΕΡΟΣ-ΡΟΔΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ 3-1 και ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΠΑΤΜΟΣ 1-0.

veteranoi syrou-leros 2012-3

Στα ημιτελικά πέρασαν οι δυο νικήτριες μαζί με το νικητή ΡΟΔΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑ-ΠΑΤΜΟΣ 2-0 και τη Σύρο που έφτασε στο νησί της Λέρου το Σάββατο τα ξημερώματα. Στα ημιτελικά μετά από κλήρωση τα ζευγάρια ήταν ΡΟΔΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΣΥΡΟΣ 0-1 και ΛΕΡΟΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ 1-2. Οι Συριανοί έπαιξαν στα ίσια τους Ροδίτες που είχαν στις τάξεις τους 6-7 ποδοσφαιριστές που είχαν αγωνιστεί παλιότερα σε ομάδες Α και Β εθνικης.

veteranoi syrou-leros 2012-4

Το σκορ του αγώνα διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο από ένα ασύλληπτο σουτ του ΚΑΡΑΗΛΙΑ ΝΙΚΟΥ [MVP του αγώνα] έξω από την περιοχη.Στο 2ο ημίχρονο οι Συριανοί άντεξαν στην πίεση των Ροδίων και κράτησαν αυτό το 1-0 και πέρασαν στον τελικό με αντίπαλο την Κάλυμνο.

Ξετύλιξε την ΜΠΑΛΑΝΤΕΖΑ και βραχυκύκλωσε τους Καλύμνιους κάνοντας τους να πάθουν ηλεκτροπληξία!!

veteranoi syrou-leros 2012-2

Ο τελικός ήταν πολύ καλός, αν και η κούραση των παλαιμάχων ήταν πολύ μεγάλη με τα συνεχή παιχνίδια που είχαν δώσει ποδοσφαιριστές της Σύρου αν και ξενυχτισμένοι λόγο ταξιδιού από την προηγούμενη μέρα, αλλά και λόγο της της απειρίας που έχουν σε φυσικό χλοοτάπητα κράτησαν τους Καλύμνιους στο μηδέν παίζοντας πολύ πειθαρχημένα και με φοβερή αληλοκάλυψη στους χώρους του γηπεδου.Ετσι ο πρωταθλητής θα έβγαινε μετά τη διαδικασία των 3 πέναλτι που θα εκτελούσε η κάθε ομάδα. Εκεί ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ [ΜΠΑΛΑΝΤΕΖΑΣ] που ήταν και ο MVP του αγώνα έπιασε τα δυο πρώτα πέναλτι και με την συμβολή των δυο παιχτών που σκόραραν ΧΑΛΑΒΑΖΗ ΝΙΚΟ και ΒΟΥΤΣΙΝΟ ΜΑΡΚΟ έδωσαν τον τίτλο του πρωταθλητή στους βετεράνους της Σύρου. Τους αγώνες σφύριξε ο παλαίμαχος διεθνής διαιτητής ΦΑΣΟΛΗΣ. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές των ομάδων εντυπωσιάστηκαν με τον καταπληκτικό αγωνιστικό χώρο-χαλι που είχε το γήπεδο, με το στάδιο, αλλά και με το φοβερό φωτισμό του γηπέδου προπονητής των βετεράνων Σύρου ΣΥΛΙΒΑΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ σχολίασε ότι τέτοια γήπεδα δεν υπάρχουν ούτε στην Α εθνική κατηγορία.

syros RAOYZAIOS new14

Στη δεξίωση που ακλούθησε το βράδυ στο ξενοδοχείο ΚΡΙΘΩΝΗ παρουσία του αντιπεριφεριάρχη , μερικών συμβούλων αλλά και του δημάρχου ΛΕΡΟΥ η ΣΥΡΟΣ είχε την τιμητική της με πάρα πολλά θετικά σχόλια από όλους . Επίσης εντύπωση έκανε το τραπέζι της ΣΥΡΟΥ που είχε την μεγαλύτερη αποστολή από όλες τις ομάδες της Δωδεκανήσου με 40 ατομα.Ανταλλαχτηκαν διάφορες απόψεις για το τουρνουά αλλά και πολλά δώρα μεταξύ των ομάδων και έδωσαν ραντεβού για του χρόνου με την ελπίδα να συμμετέχουν ακόμη περισσότερες ομάδες και με σκοπό να γίνει θεσμός αυτό το τουρνουά.

Για όσους επιθυμούν να δουν τον τελικό μπορούν μέσω Facebook στο ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΣΥΡΟΥ

logoVissas Club  Syros

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares