Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014 21:56

Νίκη με αέρα Μπαράζ για την Άνω Μερά

Σήμερα το πρωί στις 9:30, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής το Α.Σ. Άνω Μεράς αντιμετώπισε την ομάδα του Α.Ο. Τήνου, την οποία και νίκησε με 4-1 στο Δ.Γ. της Άνω Μεράς.

SYROS INTERNATIONAL LIFEΗ ομάδα της Μυκόνου πήρε το «χρυσό» τρίποντο που την φέρνει ισόβαθμη με 20 βαθμούς στο Βαθμολογικό Πίνακα, με ΑΟΣ, Πάγο και Αίαντα.

1-0 Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Αν Μεράς παρακολούθησαν ένα πολύ καλό παιχνίδι, με αρκετές ευκαιρίες και καλό ρυθμό.

Μόλις στο με τον Θεοχάρη να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα κάνοντας το 1-0.

1-1 Οκτώ λεπτά αργότερα (10΄) η ομάδα της Τήνου ισοφαρίζει σε 1-1, φέρνοντας και πάλι το παιχνίδι στα ίσα. Ο Βιδάλης Φρ. με σουτ έξω από την περιοχή κατάφερε να νικήσει τον Κουσαθανά.

2-1, 3-1 Στο 13ο λεπτό ο Τοπάλης είχε πολύ καλή ευκαιρία να σκοράρει, όμως η κεφαλιά του βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Καμολίνου. Λίγο πριν την λήξη του 1ου ημιχρόνου το Α.Σ. Άνω Μεράς κατ’αφερε να σκοράρει ακόμη δύο φορές. Στο 45΄ο Κουκάς πασάρει στον Τουρέ και ο τελευταίος ευστοχεί από κοντά ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 2-1. Παρόμοια όμως ασίστ από πλάγια θέση έκανε ένα λεπτό και ο Τουρέ, ο οποίος έδωσε στον Τόσκα που πλάσαρε εύστοχα.

4-1 Στην επανάληψη η ομάδα των φιλοξενουμένων φτάνει πολύ κοντά στο 3-2, όταν μετά από σέντρα του Βιδάλη Φρ. ο Γιαννισόπουλος και Μαυράκης δεν συνεννοούνται και η μπάλα κατέληξε άουτ. 

Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε μετά από κεφαλιά του Βλιζνάκη στο 75'. Τελευταία καλή φάση του αγώνα ήταν στο 86', όπου ο Τουρέ σουτάρει και ο Καμολίνος καταφέρνει να διώξει με τα πόδια.
Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ (Τζιώβας): Κουσαθανάς, Κουκάς, Κουτσούκος (72' Λάμα), Τοπάλης, Θεοχάρης (51' Ασημομύτης), Κεραμιδάς, Τόσκα, Κεκελής,
Τουρέ, Βλιζνάκης, Γκοράρι (76' Κιούσης)
Α.Ο. ΤΗΝΟΥ (Σουράνης): Καμολίνος, Μυκονιάτης (58' Μάλλαρης), Τριαντάφυλλος, Βίδος, Βελαλόπουλος, Δελώτης, Κρίτης, Μαυράκης, Αργύρης (46' Γιαννισόπουλος), 
Βιδάλης Φρ. (75' Βιδάλης Αν.), Βιδάλης Α.

Φωτογραφίες από το παιχνίδι εδώ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares