Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014 01:26

Άλντο Τσέχου ο πρώτος

Παίκτης του Α.Ο. Σύρου θα πρέπει να θεωρείται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο επιτελικός μέσος Αλβανικής καταγωγής Άλντο Τσέχου.

Ο 22χρονος παίκτης (1992), που προπονείται με την συριανή ομάδα το τελευταίο διήμερο έπεισε με το παραπάνω για τις ικανότητες του τον προπονητή της ομάδας όπως και το Δ.Σ. και έπειτα από συζητήσεις που είχε με τον πρόεδρο Γιώργο Φώσκολο είπε το ναι προκειμένου να φορέσει την φανέλα του Α.Ο. Σύρου.

Γνωστός

Ο Τσέχου έχει προϊστορία απέναντι σε Κυκλαδίτικες ομάδες, καθώς πέρυσι φορώντας την φανέλα του Περιστερίου στη Γ΄Εθνική ήρθε αντιμέτωπος με τον Πανναξιακό.

Ο χαρισματικός παίκτης με έφεση στην δημιουργία παρά τα 22 του χρόνια έχει ένα πλούσιο παλμαρέ, αφού έχει αγωνιστεί σε ομάδες Α΄και Β΄Εθνικής της Αλβανίας, σε ομάδα του Βελγίου, όπως και στη Γ΄Εθνικη του Ισπανικού πρωταθλήματος με την Λέο Σπιτάλε. Στην Ελλάδα οι σταθμοί του είναι ο Ολυμπιακός Χαλκίδας και το Περιστέρι.

Καλά

Παρά το μικρό διάστημα παραμονής του στη Σύρο ο Τσέχου, μιλώντας στο S.C. τόνισε ότι έχει σχηματίσει τις καλύτερες εντυπώσεις από το νησί, αλλά και το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα: “Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Α.Ο. Σύρου και νομίζω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό που συνάντησα εδώ στη Σύρο και θέλω να προσφέρω στην ομάδα. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια -ένα από τα καλύτερα που έχω συναντήσει σε ομάδες- και έχουμε έναν πάρα πολύ καλό προπονητή. Η Διοίκηση και ο Πρόεδρος είναι π,ολύ κοντά στους παίκτες και όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά. Το νησί μου αρέσει πολύ, πράγμα που θα με βοηθήσει να κάνω σωστά την δουλειά μου”. Πλέον όπως γίνεται αντιληπτό με τον παίκτη απομένουν μόνο τα τυπικά και ο ΑΟΣ θα εξετάσει την περίπτωση του Μάριου Θανάτη που επίσης προπονείται με την ομάδα, ενώ όπως γράψαμε και χθες υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο της απόκτησης κάποιου μικρού από τον Αίαντα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares