Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014 23:15

«Βλέπει» παίκτες ο ΑΟ Σύρου

Ο ΑΟ Σύρου είναι ίσως η μοναδική ομάδα που κινείται αυτό το διάστημα επίσημα στα μεταγραφικά.

Ο ΑΟΣ δεν φαίνεται να πτοείτε από την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Χριστουγέννων και σχεδόν αδιάκοπα συνεχίζει τις προπονήσεις, αλλά και σε διοικητικό επίπεδο τις ενέργειες για την απόκτηση 2-3 ποδοσφαιριστών που θα δώσουν λύσεις στα αδύνατα σημεία της ομάδας.

Πριν λίγες μέρες από το γήπεδο της Άνω Σύρου πέρασε για δοκιμή ο γνωστός σε όλους μας Φάμπιο, που φέτος είχε ξεκινήσει με την Θύελλα. Η περίπτωση αυτή δεν προχώρησε και με ενέργειες του Προέδρου που χειρίζεται τα μεταγραφικά έφτασαν στην Σύρο ακόμη δύο παίκτες από την λίστα του ισχυρού άνδρα του ΑΟΣ.

Ο λόγος για τους Θανάτη και Άλντο, οι οποίοι σήμερα συμμετείχαν στο οικογενειακό διπλό, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις, ενώ αναμένεται να λάβουν μέρος και στην αυριανή προπόνηση.

Φυσικά τίποτα δεν θεωρείτε οριστικό, καθώς η λίστα των εν δυνάμει μεταγραφικών στόχων του ΑΟ Σύρου είναι μεγάλη και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν και άλλα νέα πρόσωπα στις προπονήσεις, ενώ είναι πολύ πιθανή η απόκτηση κάποιου «μικρού» από τον Αίαντα.

Όλα θα κριθούν από το "ΟΚ" του προπονητή της ομάδας και του πρόεδρου Γιώργου Φώσκολου, ο οποίος όπως αναφέρουν πληροφορίες, εκτός των άλλων, βρίσκεται και σε συνεχείς επαφές με άνθρωπο που στο παρελθόν έχει μεσολαβήσει ώστε να έρθουν στην ομάδα παίκτες ποιότητας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares