Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016 01:36

Και τώρα Ποσειδών Καρδαμύλων...‏

Σήμερα στις 17.00 στο Δημοτικό γήπεδο των Φηρών, που αναμένεται ασφυκτικά γεμάτο, ο Πανθηραικός έχοντας τους τρεις πόντους στο τσεπάκι του από την Λέσβο, καλείται να κάνει το δεύτερο αποφασιστικό βήμα για τον μεγάλο στόχο της ανόδου στην Γ Εθνική.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ

Ποιο είναι όμως το προφίλ της Χιώτικης ομάδας που ξεκίνησε με το βαρύ 0-4 στην έδρα της από την Ρόδο;

Τα Καρδάμυλα είναι ένα χωριό στην βόρεια μεριά της Χίου, που φημίζεται για τους εφοπλιστές και τους καπετάνιους που κατάγονται από εκεί, έχει δηλαδή μεγάλη ναυτική παράδοση.

Ήδη από την περσινή χρονιά ήταν γνωστό πως κάποιοι άνθρωποι με την συμπαράσταση ολόκληρου του χωριού θα προσπαθούσαν να δημιουργήσουν έναν δυνατό Ποσειδώνα που θα μπορούσε να κατακτήσει το πρωτάθλημα στο νησί .

Πράγματι τα κατάφεραν και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, αφού τερμάτισαν πρώτου με 11 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Ηρακλή Θυμιανών επιτυγχάνοντας να διατηρήσουν το αήττητο πετυχαίνοντας ρεκόρ με 20 νίκες και 4 ισοπαλίες και 64-17 τέρματα.

Η μοναδική τους ήττα στη σεζόν ήλθε στον τελικό του κυπέλλου, όπου έχασαν με 0-1 από τον Ηρακλή.

ΜΕ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Η αποστολή για τον αγώνα με τον Πανθηραικό θα αναχωρήσει με πλοίο το βράδυ της Τρίτης και με τον ίδιο τρόπο θα μεταβεί από τον Πειραιά στην Σαντορίνη για τον αγώνα της Τετάρτης, που θα διαιτητεύσουν οι κ.κ Μπακογιάννης, Ταμαλής και Βασιλάκης του συνδέσμου Αθηνών.

Ο προπονητής Λεωνίδας Ευθυμίου δεν θα έχει στην διάθεση του τον Παπαλάνη, που αναχωρεί για προσωπικούς λόγους στο εξωτερικό και δεν θα ξαναπαίξει στα μπαράζ, ενώ απουσιάζουν και Ρες και Μαθιούδης.

Οι Χιώτες μετά το άσχημο ξεκίνημα τους γνωρίζουν πως δεν έχουν περιθώρια απωλειών και αυτό τους καθιστά επικίνδυνους μιας και θα τα παίξουν όλα για όλα.

Διαιτησία

Όπως στο ματς με τον Αίγειρο έτσι και πάλι τρεις διαιτητές του συνδέσμου Αθηνών θα διευθύνουν του σημερινό παιχνίδι στο ΔΓ Φηρών.

Άρχων της αναμέτρησης θα είναι ο Άγγελος Μπακογιάννης, με βοηθούς τους Μιχάλη Ταμαλή και Χρήστο Βασιλάκο (Αθηνών). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Κωστάκος Γεώργιος (ΕΠΣ Πειραιά), ενώ παρατηρητής αγώνα θα είναι ο Μάριος Γαλανός.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares