Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016 21:11

Ιδού η Ρόδος...‏

Την Κυριακή 22 Μαίου στις 14.30 ο Πανθηραικός συναντά στο γήπεδο του την χαρακτηρισμένη από όλους σαν πρώτο φαβορί για την άνοδο, ιστορική ομάδα της Ρόδου.

Οι πράσινοι του σμαραγδένιου νησιού, που ιδρύθηκαν το 1968 από την συγχώνευση των Διαγόρα, Ροδιακού και Δωριέα είχαν σημαντικές παρουσίες στις αρχές της δεκαετίας του 80 στην Α Εθνική κατηγορία, με μία πλειάδα γνωστούς ποδοσφαιριστές να έχουν πρωταγωνιστήσει στο ποδόσφαιρο μας.

Δοξάκης, Σκαρτάδος, Διακονικολάου, Δράκος, Παπαοικονόμου και Κώττης είναι μερικά τρανταχτά ονόματα του Ροδιακού ποδοσφαίρου που μας έρχονται στο μυαλό.

Τα επόμενα χρόνια και μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να ενωθεί με τον Διαγόρα, που πήρε την σκυτάλη για να διαπρέψει και αυτός στα μεγάλα σαλόνια του ποδοσφαίρου μας και αφού περιπλανήθηκε στις μικρότερες κατηγορίες, τα ''Ελάφια'' δείχνουν να είναι έτοιμα να ξαναβρούν την παλιά τους αίγλη.

Με την καθοδήγηση του Σάββα Ορφανίδη, που έχει βοηθό του τον Δημήτρη Γκάιδα, πήραν εύκολα το πρωτάθλημα της Α Δωδεκαννήσου με 91 βαθμούς σε 32 αγώνες παραχωρώντας μία ισοπαλία και χάνοντας μόνο στην Κω από τον Αντίμαχο Αντιμάχειας, που τερμάτισε δεύτερος με 18 βαθμούς διαφορά.

Πρόεδρος της ομάδας είναι ο Σάκης Σαραφίδης, ενώ το συμβούλιο πλαισιώνεται από έμπειρους παράγοντες και επιχειρηματίες που στηρίζουν και το κοινό όραμα να ξαναγίνει η ομάδα πρωταγωνίστρια διέπει άπαντες.

Ο κόσμος έχει μεγάλη παρουσία, άλλωστε είναι γνωστό πως η Ρόδος υποστηρίζεται από την μεγάλη μάζα των φιλάθλων του νησιού.

Το ξεκίνημα τους στα μπαράζ ανόδου είναι ιδανικό και η αναμέτρηση της Κυριακής φαντάζει ιδιαίτερα αμφίρροπη και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. 

Η ομάδα είναι κράμα ταλαντούχων και έμπειρων ποδοσφαιστών, και σημεία αναφοράς είναι οι Καντιμοίρης, Αρχοντούλης, Δελαπόρτας και ο Σάκης Γκόγκας που είναι για τους Ροδίτες μία περίπτωση Βέρμπη λόγω θέσης, εμπειρίας και αποτελεσματικότητας.

Σε κάθε περίπτωση οι δύο αντίπαλοι έχουν αποκτήσει ήδη πλεονέκτημα και στα μεταξύ τους παιχνίδια θα κριθούν πιθανότατα οι δύο προνομιούχες θέσεις.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares