Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 23:42

Προσπάθεια στο νήμα για συμμετοχή στην Α΄ Κατηγορία από την Ελλάς Σύρου

Λίγες ώρες πριν την κλήρωση των πρωταθλημάτων, οι άνθρωποι της Ελλάς Σύρου εξέφρασαν έντονα την επιθυμία τους να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας.

Οι πληροφορίες μας που έρχονται από όλα τα σωματεία των Κυκλάδων αναφέρουν επανειλημμένες επαφές που έγιναν χθες και σήμερα από μέλη της διοίκησης και εμπλεκόμενα άτομα, με΄σα από τις οποίες ζητούν την θετική τους γνωμοδότηση προκειμένου να μπουν στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας, αντί αυτού της Β΄που έχουν δικαίωμα συμμετοχής βάσει καταστατικού.

Οι πιέσεις δεν έχουν μείνει μόνο σε επίπεδο σωματείων, αλλά έχουν φτάσει μέχρι και στα μέλη της ΕΠΣ Κυκλάδων, συνεπώς και στον πρόεδρο κ. Ειρηναίο Φρέρη, ο οποίος πρότεινε εξ αρχής ομόφωνη γραπτή συγκατάθεση  από τα 8 σωματεία που έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή και θα συμμετάσχουν στην Α΄κατηγορία.

Οι αντιδράσεις των ομάδων ποικίλουν, καθώς υπάρχουν κάποιες που αναφέρουν ότι δεν έχουν πρόβλημα, αλλά και κάποιες άλλες που είναι κάθετα αντίθετες σε μάι τέτοια αλλαγή και μάλιστα της τελευταίας στιγμής. 

Αυτό που θα γίνει σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ότι αύριο το πρωί τα σωματεία θα ερωτηθούν επίσημα με έγγραφο αν συναινούν ή όχι, ενώ η απάντηση θα πρέπει να είναι επίσημη και να κατατεθεί εγγάφως.

Εν αναμονή λοιπόν για να δούμε πόσες θα είναι τελικά οι ομάδες που θα μπουν αύριο στην κληρωτίδα της Α΄κατηγορίας!

 

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares