×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 81

Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2012 11:07

Επιστολή με αιχμές και παραίτηση απο τον κ. Αποστόλου.

geniki synelefsi vlaxakis apostolou belegris

Πριν λίγο λάβαμε προσωπική επιστολή από τον κ. Γιάννη Αποστόλου, μέλος του Δ.Σ. του ΑΟ Πάρου, ο οποίος εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια το ιστορικό των συναντήσεων και αποφάσεων μεταξύ των τριών σωματείων, σχετικά με την ένωσή τους.

Παράλληλα, ανακοινώνει την παραίτηση του, αφήνοντας αιχμές για κάποια μέλη της διοίκησης.

Ακολουθεί η επιστολή του κ. Γιάννη Αποστόλου.

Στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟ ΠΑΡΟΥ   και λίγο πριν τις δηλώσεις συμμετοχής στο πρωτάθλημα Κυκλάδων με την νέα του μορφή φέτος μετά από απόφαση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων (μια κατηγορία – 3 όμιλοι ) ο φερόμενος ως γενικός αρχηγός του τμήματος (σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ Γενικός Αρχηγός του ανδρικού τμήματος ΕΠΙΣΗΜΑ είναι ο Κος Παλημαρκος ) Κος Μπονης κατέθεσε πρόταση   προς αποδοχή –ψήφιση στο ΔΣ της ομάδος   για συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα των τριών ποδοσφαιρικών ομάδων του νησιού (Μαρπησσαϊκός – Νηρέας –ΑΟΠ ) υπό την αιγίδα του ΑΟΠ κατόπιν συζήτησης που είχε με τους διοικούντες των δυο σωματείων Νηρέα και Μαρπησσαϊκού.

Στο έκτακτο συμβούλιο που έγινε με μοναδικό θέμα το προαναφερόμενο αποφασίστηκε   με απαρτία να γίνει δεκτή η πρόταση και αμέσως μετά ορίστηκε άμεση συνάντηση με τους εκπροσώπους των σωματείων για να συζητηθούν κάτω από ποιες συνθήκες και πως θα γίνει πρακτικά αυτή η συνένωση.

Την επόμενη όντως παραβρέθηκαν στα γραφεία του ΑΟΠ   εκπρόσωποι των σωματείων και συγκεκριμένα:

Από τον Νηρέα : ο πρόεδρος Κος Τριπολιτσιώτης Σταυρός- Σιφναίος Μανώλης & Γαβαλάς Παντελής.

Από τον Μαρπησσαϊκό : Γεμελιαρης Γιάννης – Φραντζής Ανδρέας και από τον ΑΟΠ ο Πρόεδρος Κος Τσαντανης Κώστας – Μπονης Στέλιος- Λαμπρου Αντώνης-Βάσσος Δημήτρης (Γραμματέας ΑΟΠ )- και εγώ . Συμφωνήθηκε ομόφωνα να συμμετάσχει ο ΑΟΠ σε ανδρικό και εφηβικό τμήμα με ποδοσφαιριστές και από τις 3 ομάδες του νησιού, με προϋπόθεση αυτή η προσπάθεια να είναι πρόδρομος για να δημιουργηθεί μια ομάδα – ένωση για τα επόμενα χρονιά έτσι ώστε να γίνει όνειρο η προσπάθεια πολλών χρόνων.

aop-anw syros 4-3-2012-1

 

Η επόμενη συνάντηση ήταν άμεση με θέματα διαδικαστικά και ουσιαστικά μιας και ο χρόνος πίεζε.

Έτσι λοιπόν συμφωνήθηκε συνδιοικηση ισότιμα με εκπροσώπους και των τριών σωματείων που σημαίνει ιση συμμετοχή στα τρέχοντα έξοδα, αλλά και στις αποφάσεις. Οι εκπρόσωποι που ορίστηκαν είναι :

ΝΗΡΕΑΣ : ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ-ΣΙΦΝΑΙΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ- ΓΑΒΑΛΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ : ΓΕΜΕΛΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ –ΦΡΑΝΤΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ- ΤΣΙΓΩΝΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΟΠ: ΤΣΑΝΤΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ- ΜΠΟΝΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ-ΒΑΣΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

Αποφάσεις που παρθηκαν ομόφωνα : προπονητές των δυο τμημάτων ανδρών και εφήβων οι ΜΟΣΤΡΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ και ΛΑΠΗ ΑΡΗΣ εφόσον φυσικά δεχτούν και οι ίδιοι να συμμετέχουν έναντι πολύ μικρού συμβολικού ποσού μιας και συναποφασίστηκε οι αμοιβές προπονητών να είναι απλά συμβολικές και αμελητέες ( όχι όπως προηγούμενων χρόνων ). Ο Γιώργος Μοστρατος θα αναλάμβανε την ευθύνη βασικού προπονητή με βοηθό τον Λαπη Άρη . Κριτήριο για αυτή την απόφαση στάθηκε η εμπειρία και οι παραστάσεις του Μοστρατου μιας και αγωνιζόταν σε επαγγελματικές κατηγορίες και σίγουρα στην παρούσα φάση ήταν η πιο ενδεδειγμένη λύση για την προσπάθεια μας. Πρέπει να σημειώσω ότι ο Κος Μπονης λογω επαγγελματικής ενασχόλησης απουσίαζε από την συγκεκριμένη συνάντηση , όμως ενημερώθηκε τηλεφωνικά με ανοιχτή ακρόαση παρουσία όλων των εκπροσώπων των ομάδων για τις αποφάσεις μας και ο ίδιος ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ και μάλιστα ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους . επίσης θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ενημερώθηκε τηλεφωνικά για τια αποφάσεις μας και ο Μοστρατος Γιώργος ο οποίος δέχτηκε να βοηθήσει την ομάδα σαν προπονητής μιας και αποφάσισε να σταματήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα και να ασχοληθεί επαγγελματικά με την προπονητική. Μου ανατέθηκε να ενημερώσω τον Λαπη Άρη την ίδια ημέρα το απόγευμα για την απόφαση της διοικούσας επιτροπής και φυσικά αυτό έπραξα παρουσία του προέδρου του ΑΟΠ ΤΣΑΝΤΑΝΗ ΚΩΣΤΑ και του Γραμματέα του ΑΟΠ ΒΑΣΣΟ ΔΗΜΗΤΡΗ μιας και είχα την εξουσιοδότηση τους. Ο Κος Λαπη ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ για συνεργασία με τον ΜΟΣΤΡΑΤΟ για δικούς του λόγους . Φυσικά ενημέρωσα τον πρόεδρο του Νηρέα τηλεφωνικά για την αρνητική εξέλιξη που είχε το θέμα.

apostolou-errikos-yatros-2011

Εννοείτε ότι όλη αυτή η διαδικασία κατά την οποία έλαβα μέρος και εγώ έχει γραφτεί στα πρακτικά του συλλόγου μιας και ο γραμματέας του ΑΟΠ συμμετείχε στην όλη διαδικασία , γεγονός που δεσμεύει νομίζω την απόφαση, μιας και οι πλέον αρμόδιοι για τις αποφάσεις ενός ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ συλλόγου είναι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ , Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ , Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ , που όλοι τους ήταν παρόντες (εκτός του Μπονη όπως προανέφερα , που όμως ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ) και μάλιστα έδωσαν τα χέρια σαν δείγμα καλής θέλησης και συνεργασίας. Ο ανδρικός λόγος τιμής έστω και προφορικός είναι ισχυρότερος νομίζω από οποιονδήποτε γραφτό. Κατηγορήθηκα ότι ανέλαβα εγώ πρωτοβουλία χωρίς να έχω την εξουσιοδότηση. Ο πρόεδρος – ο γραμματέας- ο γενικός αρχηγός- από ποιον εξουσιοδοτήθηκαν άραγε? Αναζητήστε αλλού τις ευθύνες κύριοι , απλά πρέπει ο φίλαθλος και οπαδός του ΑΟΠ αλλά και όλων των παριανών σωματείων να μάθει την αλήθεια για αυτά που έγιναν, αλλά και για παρασκηνιακές κινήσεις τελευταίας στιγμής που γνωρίζω αλλά δεν είναι της παρούσης να αναφέρω.

Σαν επίλογο θα ήθελα να πω Ένα μεγάλο κρίμα για την προσπάθεια του Μαρπησσαϊκού και του Νηρέα ( ίσως το μόνο τους λάθος ήταν ότι έπρεπε να γίνει η συζήτηση αυτή πολύ ενωρίτερα φέτος) που δεν είχε ευχάριστο τέλος και φυσικά οι μόνοι που δεν ευθύνονται είναι αυτά τα δυο αυτά σωματεία.

Τέλος νομίζω ότι δεν μου επιτρέπει η συνείδηση μου και η πορεία μου στα δρώμενα σαν παλιός επί πάρα πολλά χρονιά ποδοσφαιριστής και μέλος της διοίκησης να συμμετέχω άλλο διοικητικά σε αυτό το σωματείο και φυσικά υποβάλλω την παραίτηση μου που νομίζω ότι θα χαροποιήσει κάποιους μέσα από το ΔΣ.

Είμαι στην διάθεση να συμμετέχω μέσα από οποιοδήποτε πόστο στην προσπάθεια όλων των συλλόγων για ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ένα όνειρο πολλών χρόνων που επιτέλους πρέπει να γίνει πραγματικότητα.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares