Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012 18:48

Εύκολο πέρασμα από τη Σέριφο.

serifos-ajax-14-10-2012-0

Ο Αίαντας Σύρου στην παρθενική του εκτός έδρας αναμέτρηση, επικράτησε με το εντυπωσιακό 0-5 στη Σέριφο ενάντια στην ομώνυμη ομάδα.

Η ομάδα του Μάκη Πούλου δεν αντιμετώπισε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού την παραμικρή δυσκολία απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ και έφτασε τους 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στην κορυφή για μία ακόμη αγωνιστική.

Οι συριανοί με κύριο πρωταγωνιστή τον μεσοεπιθετικό Μανουδάκη Κυριάκο όχι μόνο κατάφεραν να πάρουν τους 3 βαθμούς, αλλά πρόσφεραν ποδοσφαιρική πανδαισία στους συριανούς φιλάθλους που ταξίδεψαν στο γειτονικό νησί, αλλά και στους ντόπιους που πήγαν να ενισχύσουν στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση την νεοσύστατης ομάδας που αντιπροσωπεύει το νησί της Σερίφου.

Οι γηπεδούχοι παρόλο που δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να απολύσουν την τους συριανούς, απέδειξαν ότι είναι μαχητές και μέχρι το τελευταίο λεπτό πάλευαν για την επίτευξη ενός τέρματος, αν και το σκορ ήταν 0-5.

serifos-ajax-14-10-2012-1

Στο τέλος του αγώνα, οι περίπου 200 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο Σερίφου, χειροκρότησαν όχι μόνο τη δική τους ομάδα αλλά και τους φιλοξενούμενους για την μεγάλη τους εμφάνιση.

Στον αγωνιστικό τομέα, η συριανή ομάδα είχε ένα εύκολο πρωινό. Μόλις στο 38 δευτερόλεπτο ο Κυριάκος ο Μανουδάκης υποδέχτηκε με αριστοτεχνικό τρόπο την μπάλα, έξω από την μεγάλη περιοχή του Βαλσαμάκη και με ένα ευθύβολο σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του τερματοφύλακα της Σερίφου. Στην συνέχεια η γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν μετά την ψυχρολουσία χωρίς αποτέλεσμα.

serifos-ajax-14-10-2012-2

Στο 32ο λεπτό μετά την ασυνεννοησία του τερματοφύλακα Βαλσαμάκη και του αμυντικού Γεροντάρη, η ομάδα της Σύρου κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανάλαβε ο σκόρερ του πρώτου τέρματος Μανουδάκης, ο οποίος με απόλυτη ψυχραιμία πλάσαρε υποδειγματικά τον Βαλσαμάκη κάνοντας το 0-2 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι συριανοί άρχισαν όπως και στο πρώτο μέρος και στην συμπλήρωση δέκα λεπτών (55’) ο Σαγκινέτος βρέθηκε στο σημείο του πέναλτι και με συρτό ευθύβολο σουτ έγραψε το 0-3. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί και συγκεκριμένα στο 56’ ο Μανουδάκης έκανε χατ τρικ και έγραψε το 0-4 από το ίδιο σημείο που ένα λεπτό νωρίτερα ο Σαγινέτος είχε εκτελέσει τον Βαλσαμάκη. Στην συνέχεια η ομάδα της Σερίφου βλέποντας να μην μπορεί να αντιμετωπίσει τις επιθετικές αρετές των συριανών επιστράτευσε το δυνατό παιχνίδι με αποτέλεσμα να χάσει τον ρυθμό του. Ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι έμελε να ολοκληρωθεί 0-4, ο Λούσας είχε διαφορετική άποψη και στο 89ο λεπτό μετά την συρτή κάθετη μπαλιά του Σαγκινέτου, έγραψε το 0-5 και το πρώτο προσωπικό του τέρμα στην μεγάλη κατηγορία.

serifos-ajax-14-10-2012-3

Τέλος η ομάδα της Σερίφου φωνάζει για δύο φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο, που ο κύριος Αγγέλου Σοφιανός θα μπορούσε εύκολα να υποδείξει την λευκή βούλα και να δώσει στην ομάδα της Σερίφου την δυνατότητα να πετύχει το γκολ της τιμής.

  • Στην βαθμολογία ο Παμμηλιακός προήγατε με 6 βαθμούς μαζί με τον Άγιαξ και τον Πάγο ενώ ακολουθεί ο ΑΟ Πάρου με 4 βαθμούς.
  • Στην επόμενη αγωνιστική ο Άγιαξ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας του συντοπίτη του Πάγο, ενώ η ομάδα της Σερίφου θα ταξιδέψει στην Πάρο για να αναμετρηθεί στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού με τον ΑΟ Πάρου.
  • Αξίζει να σημειωθεί η ενέργεια φερ πλέϊ, του ποδοσφαιριστή του Άγιαξ Αναγνωστόπουλου, που ενώ ο διαιτητής έδωσε άουτ, είπε στον ρέφερι ότι ακούμπησε την μπάλα, συνεπώς ήταν κόρνερ.
  • Οι παίκτες και παράγοντες του Άγιαξ, αφιέρωσαν την νίκη στους τρείς απόντες, τον Αρβανίτη, τον Παπαδάκη και τον Μπαλόπιτα.
  • Και κάτι τελευταίο, ο Αίαντας αγωνίστηκε με πολλούς παίκτες από τα τμήματα του παιδοεφηβικου.
  • Ο ΑΟ Σερίφου, που με πρωτεργάτες του πρόεδρο κ. Ράμπια και τον ταμία κ. Μουστάκα, έκαναν την αποστολή του Αίαντα αλλά και τους αθλητικογράφους που ταξίδεψαν μέχρι το όμορφο νησί τους, να νιώσουν άνετα και φιλόξενα. Τους ευχαριστούμε πολύ.

ΑΟ Σερίφου: (Κοστίκος Αλ.), Βαλσαμάκης Κ., Γαβριήλ, Γεροντάρης Φρ., Λιβάνιος Μ., Γεροντάρης Ι. (Μποφίλιος Ι.), Βαλσαμάκης Α., Μποφίλιος, Μαγουλάς (Κοτσέτας), Παρίσης, Ρώτας, Αντωνακάκης Ν. (Σολωμός).

Αίαντας Σύρου: (Πούλος Μ.), Συριανός, Ρούσσος Κ., Τσιριγώτης, Μουράϊ, Αναγνωστόπουλος, Καράβας, Λούσας, Ξυγκάκης, Σαγκινέτος (Μελισσάκης), Μανουδάκης (Δεναξάς), Συμιγδαλάς (Νομικός Σ.).

serifos-ajax-14-10-2012-4

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares