Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012 19:23

Είχε "Φύτρο"… πήρε νίκη.

FILOTI-THIELLA 2012

Με το ματς Φιλώτι – Θύελλα, που έγινε στο γήπεδο του Αγερσανίου της Νάξου, άνοιξε επίσημα σήμερα η αυλαία του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος Κυκλάδων. Η ομάδα του Αντώνη Καντζέλη, που ταξίδεψε στη Νάξο, για να αντιμετωπίσει το Φιλώτι, με 2-3 βασικές απουσίες, βρήκε τον ηγέτη της στο πρόσωπο του Μάρκου Φύτρου (3 γκολ) και τελικά επικράτησε με 2-4.

FILOTI AGKALIAΣτο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες δεν εντυπωσίασαν με την απόδοση που έπιασαν, τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου, καθώς το παιχνίδι κρίθηκε περισσότερο στις προσωπικές μονομαχίες και στις ατομικές ενέργειες παιχτών, παρά στο ομαδικό πνεύμα των δύο ομάδων.

Όλοι πριν το συγκεκριμένο ματς γνώριζαν ότι, ο αγώνας είναι ντέρμπι και θα κριθεί στις λεπτομέρειες, όπως και τελικά έγινε, αφού η ομάδα της Θύελλας Καμαρίου έκανε τα λιγότερα λάθη και ήταν σαφέστατα, πιο εύστοχη από το γηπεδούχο Φιλώτι, πράγμα τελικά, που της χάρισε ένα σημαντικό τρίποντο στην πρεμιέρα.

Μάλιστα η ομάδα του Αντώνη Καντζέλη, έδειξε πολύ καλά στοιχεία, αφού κατά διαστήματα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, βγάζοντας ένα πρόσωπο μιας καλοδουλεμένης ομάδας.

Από την άλλη πλευρά οι παίχτες του Γιώργου Βασαλάκη βρέθηκαν σήμερα μακριά από το καλό πρόσωπο, που είχαν δείξει μέχρι τώρα στα ματς-προκρίσεις του Κυπέλλου.

Στα αποδυτήρια με προβάδισμα.

Η εικόνα του παιχνιδιού στο 1ο μέρος ήταν ισορροπημένη για τις δύο ομάδες με το Φιλώτι να μπαίνει λίγο πιο δυνατά στον αγώνα και να διεκδικεί κάτι περισσότερο από το ματς, κυρίως με τον Ευριπιώτη, ο οποίος μέχρι το 10ο λεπτό είχε 1-2 καλές προσπάθειες.

Από εκεί και πέρα η Θύελλα ισορρόπησε το ματς, με αποτέλεσμα να χάνει 2-3 σημαντικές ευκαιρίες μέχρι το 30΄, αφού οι Φύτρος και Δαμίγος ήταν άστοχοι απέναντι στον Βασιλάκη.

Το προβάδισμα για την Θύελλα ήρθε στο 37΄, όταν Δαμίγος και Φύτρος συνεργάστηκαν άψογα με τον 1ο να σεντράρει και τον 2ο περίτεχνα να πλασάρει τον Βασιλάκη, κάνοντας το 0-1 για την ομάδα του, σκορ με τοTHIRA-PIPIS-SOUVLAKI οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Δύο λάθη μια ήττα.

Η επανάληψη βρήκε τις δύο ομάδες να κινούνται στους ρυθμούς του 1ου ημιχρόνου, με την ομάδα του Φιλωτίου να είναι αυτή, που μπαίνει πιο δυναμικά στο γήπεδο και να απειλεί με το καλημέρα σε δύο φάσεις, στο 52΄και 55΄αντίστοιχα, με τους Κοττάκη και Ευριπιώτη.

Κάπου εκεί ήρθαν δύο (2) καταστροφικά λεπτά για τους γηπεδούχους, με τον τερματοφύλακα του Βασιλάκη να «πέφτει» σε δύο μοιραία λάθη, τα οποία ήταν τελικά ικανά να κρίνουν και το αποτέλεσμα του αγώνα.

Πιο αναλυτικά στο 55΄ο Λιγνός επιχειρεί μια σέντρα από αριστερά, με την μπάλα να σκάει μπροστά στον Βασιλάκη και «παίζοντας» του περίεργο παιχνίδι να καταλήγει στην εστία του, γράφοντας το 0-2 για την φιλοξενούμενη Θύελλα.

THIELLA STH NAXOΚαι σαν να μην έφτανε αυτό στην αμέσως επόμενη επίθεση της Θύελλα ο τερματοφύλακας του Φιλωτίου, σαφώς επηρεασμένος από την προηγούμενη φάση, υποπίπτει σε δεύτερο λάθος, αφού εκτός θέσεις δίνει την μπάλα για εκτελέσει κόρνερ στον εμπειρότατο Φύτρο, με τον τελευταίο να καταλαβαίνει άμεσα το κενό στην εστία του Φιλωτίου, στην οποία έστειλε την μπάλα άμεσα από την γωνία του κόρνερ, σημειώνοντας το 0-3, εν μέσο ψυχρολουσίας των γηπεδούχων.

Αργοπορημένη αντίδραση.

Από εκείνο το σημείο του παιχνιδιού και μετά το προπονητής του Φιλωτίου Γιώργος Βασαλάκης, άλλαξε το σχήμα της ομάδας και παίζοντας, πλέον με δύο επιθετικούς, πίεσε την ομάδα της Θύελλας με αποτέλεσμα να8IRA LYGNOY EKO μειώσει στο 65΄με ωραίο πλασέ του Ευριπιώτη. Δέκα λεπτά περίπου μετά και συγκεκριμένα στο 78΄ο Ξενάκης, που είχε περάσει ως αλλαγή, σεντράρει από αριστερά με τον Κοττάκη να πετάγετε στην πορεία της μπάλας και με καταπληκτική κεφαλιά να κάνει το 3-2. Στην συνέχεια το Φιλώτι ανοίχτηκε πολύ και έδωσε χώρο στη Θύελλα, η οποία με τον Φύτρο και πάλι στο 86΄διαμόρφωσε το τελικό 2-4, όταν ο MVP του αγώνα εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων.

Συνθέσεις

Θύελλα Καμαρίου (Καντζέλης): ΜΙΝΔΡΙΝΟΣ, ΜΠΙΜΠΑ, ΛΙΓΝΟΣ, ΜΠΑΛΙΑΚΑΣ, ΖΩΤΟΣ, ΓΑΛΑΙΟΣ, ΦΥΤΡΟΣ, ΠΑΓΙΑ, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΔΑΜΙΓΟΣ Ν., ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ.

ΔΕΝΑΞΑΣ, ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ, ΓΙΟΥΡΕΛΗΣ, ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ, ΔΑΜΙΓΟΣ, ΜΕΣΙ, ΑΡΓΥΡΟΣ.

Α.Μ.Σ Φιλωτίου (Βασαλάκης): ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ Δ., ΣΤΡΑΤΟΥΡΗΣ, ΚΑΤΣΟΥΡΟΣ, ΒΑΣΑΛΑΚΗΣ, ΚΑΤΖΙΛΙΕΡΗΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Μ., ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΕΥΡΙΠΙΩΤΗΣ, ΝΤΑΣΙΟΣ, ΚΟΤΤΑΚΗΣ.

ΜΟΣΤΑΚΗΣ Ν., ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ., ΚΡΑΣΣΑΣ, ΨΑΡΡΑΣ ΣΤ., ΔΕΤΣΗΣ, ΞΕΝΑΚΗΣ.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

 NAXOS MAKARIS PROSFORES

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares