Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012 22:07

Αστέρας Τραγαίας: Εκκωφαντικό πέρασμα από την Ίο.

IOS-TRAGAIA 2012

Παιχνίδι για ένα ρόλο, που είχε ένα πρωταγωνιστή, έγινε σήμερα στην Ίο, όπου η τοπική ομάδα αντιμετώπισε τον Αστέρα Τραγαίας, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-0.

Η Ίος παρουσιάστηκε με μία νεανική ομάδα, η οποία όμως θέλει πολύ δουλειά για να ανταπεξέλθει σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας Τραγαίας του Νίκου Βλησίδη, έδειξε έμπρακτα εντός αγωνιστικού χώρου ότι, δίκαια κατέκτησε πέρυσι την 1η θέση στον όμιλο της, καθώς διαθέτει ένα καλοδουλεμένο σύνολο, με έμπειρους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι ικανοί να κερδίσουν οποιοδήποτε ματς.

 Το ματς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η Ίος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, προσπαθώντας να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο της. Η συνέχεια βρήκε όμως την Τραγαία στην επίθεση και τους παίχτες του Θόδωρου Καραβά να αμύνονται. Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς έπαιξε και η αποβολή του Καρρά στο 17΄, όταν ανέκοψε το σουτ του Λυμπερτά, μέσα στην μικρή περιοχή.

Τα τέρματα, που έκριναν την αναμέτρηση πέτυχαν οι Μασούρας (3), Λυμπερτάς (1), Δεδρινός (1), Επταήμερος (1).

Ο Α.Σ Ίου είχε και αυτός με την σειρά του ευκαιρίες να μειώσει, αλλά οι παίχτες του στάθηκαν άτυχοι μπροστά στον πολύ καλό Polza.

 Συνθέσεις.

ΙΟΣ (ΚΑΡΑΒΑΣ): ΒΟΛΙΚΑΚΗΣ Κ, ΚΑΡΡΑΣ Φ, ΒΑΛΜΑΣ Ν, ΒΟΛΙΚΑΚΗΣ Σ, ΚΑΡΡΑΣ Κ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ε, ΚΩΝΣΤΑΣ Χ, ΧΑΡΟΣ Ι, ΔΑΜΒΑΚΑΡΗΣ Ν, ΟΚΕΤΣΟΚΟΥ, ΚΑΛΑΘΑΣ Κ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ν, ΜΠΑΤΣΑΛΗΣ Α, ΚΑΡΑΜΠΙΚΑΣ Κ, ΜΠΛΙΜΕΣ Ι, ΜΠΑΤΣΑΛΗΣ Ν, ΜΠΑΤΣΑΛΗΣ Ι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ: POLZA E, ΒΕΡΥΚΟΚΟΣ Δ, ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ Ε, ΛΥΜΠΕΡΤΑΣ Γ, ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ Β, ΑΓΓΕΛΗΣ Ν, ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ Ε, ΑΛΙΜΠΕΡΤΗΣ Ε, ΜΑΡΟΥΛΗΣ Δ, ΜΑΣΟΥΡΑΣ Θ, CAPI B, ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ Ν, ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ Α, ΟΝΑΣΟΓΛΟΥ Γ, ΤΟΥΛΟΥΠΗΣ Γ, ΕΠΤΑΗΜΕΡΟΣ Ε, ΔΡΥΛΛΗΣ Γ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΖΑΡΑΝΗΣ Ι, ΒΟΗΘΟΙ: ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ , ΒΑΙΛΑΣ.


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares