Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2012 11:58

Νίκη με ανατροπή

paidwn syros2002-anw mera

Στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος νέων, η Σύρος 2002 αντιμετώπισε την άνω Μερά από τη Μύκονο στο Δημοτικό γήπεδο Ερμούπολης.


Η Συριανή ομάδα ξεκίνησε πολύ δυνατά και μόλις στο 4ο λεπτό ο Μουλίδης άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Η ομάδα της Σύρου παραλίγο να κάνει το 2-0 πριν συμπληρώσουμε 15 λεπτά στο ματς εάν το δεξί δυνατό σουτ του Φωτεινιά δεν έστελνε σε κόρνερ εντυπωσιακά ο Γαλούνης Ανδρεας.

Ένα λεπτό αργότερα η Άνω Μερά έχασε τη πρώτη της ευκαιρία στο ματς όταν το σουτ του Γαλουνη Κωνσταντίνου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αραγιάννη. Στο 32 λεπτό η Άνω Μερα ύστερα από κόρνερ του Κιούση έφτασε στην ισοφάριση με τον Μποτσόβα, κάνοντας το 1-1 με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή . Πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα της Μυκόνου έφτασε στην ολική ανατροπή με δυνατό δεξί σουτ του Νάζου γράφοντας το τελικό 1-2.

Στο 2ο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε χαρακτηριστικά χωρίς κάποια αξιόλογη φάση.
Η μοναδική ευκαιρία ανήκε στη Άνω Μερά όταν στο 71 λεπτό ένα σουτ του Νάζου κατέληξε για μια ακόμη φορά στο δοκάρι του Αραγιάννη.


Την επομένη αγωνιστική η ομάδα της Άνω Μερας θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο Τήνου στη Μύκονο ενώ η Σύρος 2002 έχει ρεπό.

Η βαθμολογία ύστερα από 3 αγωνιστικές έχει ως εξής:

ΑΓΙΑΞ ΣΥΡΟΥ 9 (13-0)
2.Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ 3 (3-2)
3.ΑΝΩ ΜΕΡΑ 3 (2-4)
4.ΣΥΡΟΣ 2002 3 (2-5)
5.Α.Ο ΤΗΝΟΥ 0 (1-10)

Σύρος 2002:. Αραγιάννης, Κόκας, Ζαφειράς (Περιστεράκης), Βακόνδιος (Παπαφίγκος), Μαραγκός (Α), Μιχάλοβιτς Γ. (Μήτσκας), Χατζηκωνσταντής (Μακρόπουλος) (Νεμετ), Φωτεινιάς, Βουτσίνος, Μιχαλοβιτς Ζ. , Μουλίδης,  

προπονητής κ Κάμπαξης Δ

Ανω Μερά: Γαλούνης Α.(Πολυκανδριώτης), Τσελάι, Ξενάριος (Δήμας), Ρουσουνέλος, Παπαδόπουλος, Σεφεράι (Κιούσης Ν.), Κιούσης Ε., Νάζος, Μποτσόβας, Γαλούνης, Βαλσαμής (Ηλιάδης)

προπονητής κ. Βαλσαμής Κ.

 

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αρχολέκας

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares