Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013 21:29

«ΜΠΑΜ» και στην Σύρο;

AO SYROY-ANDRIAKOS 660

Πυκνώνουν τις τελευταίες ώρες τα σενάρια, που αφορούν για μια δυνατή μεταγραφή, που είναι διατεθειμένος να πραγματοποιήσει ο Α.Ο Σύρου πάνω στο νήμα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων τη Σύρο, οι ιθύνοντες του ΑΟ Σύρου φαίνονται διατεθειμένοι να κάνουν την κίνηση «ΜΑΤ» της τελευταίας στιγμής, με μια μεταγραφή που θα κάνει αίσθηση.

Η ίδια πάντως η διοίκηση του Συριανού σωματείου δεν επιβεβαιώνει κάτι, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει σαφέστατα το ενδεχόμενο της ενίσχυσης της ομάδος, είτε τώρα, είτε την επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Πάντως οι δικές μας πηγές αναφέρουν ότι υπάρχει το ενδεχόμενο συνεργασίας με παίχτη στην θέση του επιτελικού χαφ, με τις περιπτώσεις που ήδη εξετάζονται να είναι τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστών, Α΄και Β΄ Εθνικής. Μάλιστα οι ίδιες πηγές λένε ότι την Δευτέρα θα μεταβεί στην Αθήνα υψηλόβαθμο μέλος της Διοίκησης της ομάδας, προκειμένου να κλείσει την εν λόγο συμφωνία.

Τέλος είναι πλέον γνωστό σε πολλούς ποδοσφαιρικούς κύκλους ότι, η Διοίκηση του Α.Ο.Σ. έχει κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές, εντός των Κυκλάδων και της Σύρου, βολιδοσκοπώντας τουλάχιστον 5-6 πρωτοκλασάτους παίχτες του Νομού μας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares