Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013 20:50

Φύτρος: Το «πολυβόλο» της Θύελλας.

FYTROS MARKOS

Το μυστικό της επιτυχίας για την φετινή Θύελλα Καμαρίου αναμφισβήτητα αποτελεί η αποτελεσματικότητα που διακρίνει τους επιθετικούς του Σαντορινιού σωματείου.

8IRA LYGNOY EKOΜάλιστα οι: Φύτρος (17), Αρβανίτης (6) και Αγκαράϊ (5), είναι οι παίχτες των "Καμαριανών" που έχουν «φορτώσει» με 28 τέρματα τις αντίπαλες εστίες. Μάλιστα οι παραπάνω έχουν φέτος στο ενεργητικό τους περισσότερα τέρματα από τα μισά που έχει πετύχει συνολικά η Θύελλα (44), ενώ ήδη ξεπέρασαν τα 25 που ήταν τα συνολικά τέρματα που είχε πετύχει την περσινή σεζόν η ομάδα τους.

Ήταν γνωστός

Σοφή η κίνηση των διοικούντων της Θύελλα, οι οποίοι το καλοκαίρι έκαναν τα πάντα να εντάξουν στο δυναμικό τους των Μάρκο Φύτρο, που την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην Δ΄ Εθνική και τον Άγιαξ Ταύρου, όπου σε 20 αγώνες πέτυχε 8 γκολ. Μέχρι τότε ο επιθετικός της Θύελλας είχε αγωνιστεί 3 χρόνια στην Αγ.

THIRA THIRAIKH METAFORES041Παρασκευή (Γ΄Εθνική) και στην Θήβα (Δ΄Εθνική).

Η συνέχεια γνωστή… ο Μάρκος Φύτρος έγινε το «πολυβόλο» της Θύελλας και γενικά των Κυκλάδων, αφού τα 17 γκολ που έχει πετύχει μέχρι αυτή τη στιγμή τον φέρνουν 1ο σκόρερ των τριών ομίλων, πράγμα που μέχρι τώρα έχει δικαιώσει απόλυτα αυτούς που τον επέλεξαν.

Μια εικόνα χίλιες λέξεις… Δείτε στο παρακάτω τον Μάρκο φύτρο σε δράση.


PANIGIRISMOS PAIXTON ME FILOTI

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares