Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013 18:43

Ταξίδι στην Άνδρο με Ανδριακό ο ΑΟ Μυκόνου

andriakos-mykonos-logo-

Στα πλαίσια της 10ης Αγωνιστικής η ομάδα του ΑΟ Μυκόνου αγωνίζεται αύριο Σάββατο 26 Ιανουαρίου και ώρα 16:15 στο Δημοτικό Στάδιο της χώρας της Άνδρου με αντίπαλο τον τοπικό Ανδριακό Ο.Φ. με στόχο τη νίκη και την παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η αποστολή της ομάδος του κ. Παχατουρίδη που θα ταξιδέψει αυθημερόν για την Άνδρο θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Κυπριτίδης Αλ., ο αδειούχος Βαλαμούτης Χ. ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τζέλλου Ε. που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.

Επιστρέφουν οι Ξένος Σ., Μπαλλής Δ. και σίγουρα θα πάρουν μέρος στην αποστολή οι Raja Roland και Τσέκος Α. που πρόσφατα προβιβάστηκαν από τον κ. Θ. Παχατουρίδη στην Α’ Ομάδα από τις ακαδημίες μας.

Τέλος για Σπύρο Τουμάση

Παρελθόν από την ομάδα της Μυκόνου αποτελεί ο διεθνής με την Εθνική Ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων Σπύρος Τουμάστης μιας και μετατέθηκε από την υπηρεσία του στην Αθήνα.

Ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟΜ και γενικά ο Σύλλογος εύχονται στον Σπύρο καλή συνέχεια και του ευχαριστούνε θερμά για όσα προσέφερε. 

Νέο Μέλος στον Α.Ο. Μυκόνου

Ο ποδοσφαιριστής Χάρης Βαλαμούτης και η σύζυγος του έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Τους ευχόμαστε να τους ζήσει και να το δούμε έναν μελλοντικό πρωταθλητή της ομάδας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares