Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2013 18:24

Επιστολές διαμαρτυρίας από τον ΑΟ Πάγου προς την Ένωση

Δύο επιστολές διαμαρτυρίας στάλισαν στην Ένωση με αφορμή τον ορισμό του αγώνα με τον Πανσιφναϊκό.

Η μία από τον πρόεδρο του ΑΟ Πάγου κ. Λεονάρδο Ρούσσο και η δεύτερη από τον προπονητή κ. Ηλία Ξενικάκη και του παίκτες.

Ακολουθούν οι επιστολές του συριανού σωματείου.

 

ΠΡΟΣ: Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

Κύριε Πρόεδρε,

 

Για άλλη μια φορά ο Α.Ο ΠΑΓΟΣ αναγκάζεται να αγωνιστεί κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες καθώς έτσι έκρινε η επιτροπή ορισμού πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Κ.

Αδυνατώ να κατανοήσω την εμμονή; και την εμπάθεια; με την οποία η Ε.Π.Σ.Κ.  αντιμετωπίζει τον Α.Ο. ΠΑΓΟΣ. Η ομάδα μας ουδέποτε δημιούργησε πρόβλημα τόσο στην Ε.Π.Σ.Κ.  όσο και στα αντίπαλα σωματεία. Αντιθέτως εσείς συνεχώς δημιουργείτε πολλαπλά προβλήματα με τους «ατυχείς» ορισμούς σας στους αγώνες της ομάδας μας με αποκορύφωμα τον αγώνα της 11-02-2013 ημέρα Δευτέρα με αντίπαλο τον Α.Σ  ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟ και ώρα 13:15 μμ !!!! παρόλο που το πλοίο επιστροφής για την Σίφνο είναι το πρωί της επόμενης μέρας  (Τρίτη AQUA JEWEL  07:00 πμ)

Είναι προφανές ότι τη Δευτέρα στις 13:15 στην Ε.Π.Σ.Κ.  είναι αργία. Μόνον εκεί όμως. Για την υπόλοιπη Ελλάδα όμως είναι εργάσιμη ημέρα όπως γνωρίζουμε όλοι. Απαιτώ λοιπόν να αναλάβετε τις ευθύνες και τις συνέπειες αυτού του ορισμού καθώς οι ποδοσφαιριστές μας (όσοι μπορέσουν τελικά) θα αφήσουν το σχολειό τους και την δουλειά τους, για να συμμετέχουν σ΄αυτόν τον αγώνα.

Αντιθέτως ορίσατε τον αγώνα στις 13:15μμ για να μπορέσουν ορισμένοι αθλητές της φιλοξενούμενης ομάδας να αναχωρήσουν στις 16:00 για Πειραιά !!! όπως μας απαντήσατε σε σχετικό έγγραφο σας (Αρ. Πρωτ. 95-2013). Αλήθεια η έδρα της φιλοξενούμενης ομάδας που βρίσκεται;

Ειλικρινά απορώ για ποιο λόγο γίνονται όλα αυτά. Θέλω να πιστεύω ότι απλά κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι είμαστε ερασιτεχνική ομάδα, με νέα παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο και το βλέπουν ως τρόπο διασκέδασης στον ελεύθερο χρόνο τους……..

Δυστυχώς η πράξη σας αυτή δείχνει έλλειψη σεβασμού τόσο στο σωματείο μας και ειδικότερα στους ερασιτέχνες αθλητές μας.

Όταν αναγνωρίστε το λάθος σας ζητήστε τους τουλάχιστον συγγνώμη!

 

Με αγανάκτηση.

Ρούσσος Λεονάρδος

Πρόεδρος Α.Ο ΠΑΓΟΣ

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ.

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας σχετικά με την επιλογή της επιτροπής ορισμού αγώνων της ΕΠΣΚ, όσο αφορά την διεξαγωγή του αγώνα μας με την ομάδα του Πανσιφναϊκού την προσεχή Δευτέρα και ώρα 13:15, και ενώ ενημερώσαμε για την αδυναμία της ομάδας μας να αγωνιστεί στον συγκεκριμένο αγώνα καθώς πρόκειται για εργάσιμη ημέρα και ώρα!!!

Συγκεκριμένα ενημερώσαμε ότι μας είναι αδύνατο να προσέλθουμε στον αγώνα, καθώς στην ομάδα μας αγωνίζονται μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενοι που είναι εξαιρετικά δύσκολο να εξασφαλίσουν σχετικές άδειες ιδιαιτέρως αυτήν την δύσκολη περίοδο. (Ζητήσαμε αρχικά την αναβολή του αγώνα, και στην συνέχεια με νέο έγγραφο μας εφόσον δεν είναι εφικτό η αλλαγή της ημέρας, τουλάχιστον να αλλάξει η ώρα ώστε να γίνει μετά τις 16:00) όμως η συμπεριφορά και η αδιαλλαξία των υπευθύνων που αγνοούν εμάς  αλλά και τον ΚΑΠ (ρητά αναφέρει ότι για να οριστεί αγώνας ερασιτεχνικών σωματείων σε εργάσιμη ημέρα απαιτείται η σύμφωνη γνώμη και των δύο σωματείων εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων!!) για μια ακόμη φορά, παραπέμπουν σε άλλες “εποχές’’ και τακτικές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοια αιτήματα μας δεν έγιναν δεκτά από την συγκεκριμένη επιτροπή.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

  • Αγώνας πρωταθλήματος Α.Ο. ΠΑΓΟΣ-ΝΕΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΡΟΥ όπου ζητήθηκε να αλλαχθεί η ημέρα διεξαγωγής από Κυριακή σε Σάββατο λόγω βάφτισης του παιδιού του προπονητή μας και ενώ δεν υπήρχε μετακίνηση σωματείου ……..ΑΠΠΟΡΙΦΘΗΚΕ
  • Αγώνας πρωταθλήματος ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ-Α.Ο. ΠΑΓΟΣ όπου ζητήθηκε να αλλαχθεί η ώρα έναρξης από 13:15 σε 11:00 λόγω μετακίνησης μας, και της πολύωρης παραμονής στο νησί της Πάρου μέχρι την ώρα έναρξης του προγραμματισμένου αγώνα, και αυτό γιατί το προηγούμενο βράδυ τα παιδιά του Νηρέα βρίσκονταν σε γάμο και γλέντι.

Αποτέλεσμα αυτού ούτε που προλάβαμε να φάμε κάτι ……….ΑΠΠΟΡΙΦΘΗΚΕ

  • Αγώνας πρωταθλήματος Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΣ-Α.Ο. ΠΑΓΟΣ στην Μήλο όπου ζητήθηκε να αλλαχθεί η ημέρα διεξαγωγής του αγώνα λόγω εθνικής εορτής (28η Οκτωβρίου) ……..ΑΠΠΟΡΙΦΘΗΚΕ.

 

 

ΚΥΡΙΟΙ

Η ομάδα μας σε αυτήν την 30ετή διαδρομή της στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, έχει αγωνιστεί σε όλα τα πρωταθλήματα ανελλιπώς χωρίς ποτέ να έχει δημιουργήσει το παραμικρό.

Με την επιλογή σας αυτή αναγκάζεται την ομάδα μας για λόγους που αναφέραμε προηγουμένως, να αγωνιστεί σε εντός έδρα αγώνα με 12 μόνο ποδοσφαιριστές και χωρίς την παρουσία προπονητή στον πάγκο της.

            ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ

Εάν αυτό είναι το όραμα σας, εάν αυτό είναι το πρωτάθλημα-παρωδία που θέλετε να διοργανώσετε απαξιώνοντας σωματεία, αθλητές, προπονητές να ξέρεται ότι θα μας βρίσκεται απέναντι σας.

Εμείς βλέπουμε διαφορετικά το ποδόσφαιρο…….

 

 

 

Με αγανάκτηση

ΤΟ Δ.Σ.

Ο Προπονητής

Οι αθλητές

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares