Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013 21:22

Φινάλε με ήττα ο Πανσιφναικός

Στο ματς που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Δημοτικό Γήπεδο Σίφνου χθες Παρασκευή , ο τοπικός Πανσιφναικός φιλοξένησε τους Νέους Ολυμπιακού Σύρου για την 14η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του 2ου ομίλου του Τοπικού Πρωταθλήματος.

Η ομάδα από τη Σύρο επικράτησε με 1-7 και επικύρωσε το εισιτήριο για την διαδικασία των μπαράζ, σαν δεύτερη καλύτερη ομάδα από τους τρεις ομίλους. SIFNOS-XORHGOI-AGONON

Αξίζει να αναφερθεί ότι, στην τελική κατάταξη σημαντικό ρολό έπαιξε η δομή του συγκεκριμένου ομίλου για τον αυτονόητο λόγο ότι ο καλύτερος δεύτερος θα προέκυπτε από έναν εύκολο όμιλο, που δεν είχε τόσο ανταγωνιστικά ματς, όπως αυτά του 1ου και του 3ου. Παρόλα αυτά η ομάδα του Μάκη Πούλου, διεκδίκησε την είσοδο της μέχρι την τελευταία αγωνιστική, όπου και επικράτησε επί των νεοφώτηστων του Πανσιφναϊκού.

Γενική εικόνα :

Αρκετά καλό παιχνίδι παρακολούθησαν οι φίλοι του Πανσιφναικού που για μια ακόμη φορά έδωσαν «βροντερό» παρόν σε παιχνίδι της ομάδας τους. Οι φίλοι της Σίφνου (πάνω από 400) δημιούργησαν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα, που σε συνδυασμό με τον πολύ καλό καιρό, ιδανικό για ποδόσφαιρο επιφύλασσε, ότι θα βλέπαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης η ομάδα του Πανσιφναικού πρόσφερε λουλούδια στους φιλοξενούμενους, δείγμα σεβασμού και καλής φιλοξενίας, όπως έχουν άλλωστε καθιερώσει οι Σιφνιοί.

Αρνητικό γεγονός η εσωστρέφεια, καθώς μετά τη λήξη του παιχνιδιού για ακόμα μια φορά κανένας παράγοντας – ποδοσφαιριστής της ομάδος από τη Σύρο δεν θέλησε να παραχωρήση δηλώσεις στην κάμερα του sportcyclades.gr, σε αντίθεση με τη γηπεδούχο ομάδα, που ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα μας .

Η διαιτητική τριάδα των κ. Βακόνδιου, κ.Ζαράνη και κ. Μενδρινού ήταν εξαιρετική.syros RAOYZAIOS new13

Το φιλμ του αγώνα:

Στα αγωνιστικά είδαμε ένα παιχνίδι που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την υπεροχή των φιλοξενούμενων, που δίκαια πήραν την 12η νίκη τους στο πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Πανσιφναικού είχε δυο βασικότατες απουσίες των Ζάσκα και Μπιρμπανάγου, που χωρίς αυτούς είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα.

(0-1) Στην πρώτη καλή στιγμή του ματς η ομάδα των Νέων Ολυμπιακού Σύρου ευτύχησε να προηγηθεί, όταν φάουλ του Μανουδάκη στο ύψος της μεγάλης περιοχής θα καταλήξει στα δίχτυα του Κάραβου, γράφοντας το 0-1 στο 17’.

Στο 19'  ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Mπαλόπιτα να μη μπορεί να πλασάρει από πολύ κοντινή απόσταση τον τερματοφύλακα του Πανσιφναικού ο οποίος κράτησε το 0-1 .

Στο 21' η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, όταν ο Ζιώγας θα επιχειρήσει ένα σουτ από αρκετά μακριά αλλά η μπάλα θα φύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Συριανού.

Στο 28’ καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους όταν ύστερα από μια σέντρα μέσα στην μεγάλη περιοχή ο Σαγκινετος θα πιάσει ένα ωραίο μονοκόμματο σουτ αλλά η μπάλα θα φύγει εκατοστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κάραβου.

(1-1) Η ομάδα του Πανσιφναικου ύστερα από τραγικό λάθος σε διώξιμο της άμυνας, ο Συνοδινός θα κάνει μια καταπληκτική κάθετη μπαλιά προς τον Μουτσάκη, ο οποίος με ένα καταπληκτικό πλασέ θα γράψει το 1-1 στο 31’.

Δύο λεπτά αργότερα οι Νέοι Ολυμπιακού Σύρου θα χάσουν κλασική ευκαιρία όταν ένα σουτ που θα επιχειρήσει από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Σαγκινέτος, η μπάλα θα φύγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

(1-2) Στο 33’ η ομάδα της Σύρου θα πάρει εκ νέου προβάδισμα, όταν ο Μπαλόπιτας θα πάρει μια καταπληκτική ψηλοκρεμαστή κεφαλιά μέσα στην περιοχή του Πανσιφναικού και θα γράψει το 1-2.

Στο 35’ αποβλήθηκε από τον πάγκο των φιλοξενούμενων ο Γενικός Αρχηγός των Νέων Ολυμπιακού Σύρου, κύριος Νίκος Παντελής για απρεπή συμπεριφορά προς τον Πάγκο του Πανσιφναϊκού.

Στο 39’ ύστερα από λάθος του Λοίζου στη μεσαία γραμμή οι γηπεδούχοι θα κλέψουν τη μπάλα και ο Συνοδινός θα κάνει ένα παρά πολύ καλό σουτ αλλά ο Συριανός με υπερένταση θα στείλει τη μπάλα σε κόρνερ.

(1-3) Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι σε αντεπίθεση θα κάνουν το 1-3 όταν ο Σαγκινέτος θα διανύσει σχεδόν όλη την αριστερή πλευρά θα μπει μέσα στη περιοχή της Σίφνου θα κάνει παράλληλη μπάλα στο πέναλτι όπου ο προωθημένος Λοίζος δεν θα δυσκολευτεί να κάνει το 1-3 στο 39’.

Στο 42’ απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν ο Σαγκινέτος θα κάνει μια σέντρα στο δεύτερο δοκάρι ο Μανουδάκης θα πεταχτεί αλλά το σουτ θα μαζέψει εντυπωσιακά ο Κάραβος.

Με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 51’ ο Πανσιφναικος θα χάσει μια καλή στιγμή όταν ο Μουτσάκης θα επιχειρήσει να αιφνιδιάσει τον Συριανό αλλά η μπάλα θα φύγει αρκετά μέτρα έξω από το αριστερό δοκάρι.

(1-4) Στο 59’ οι Νέοι Ολυμπιακού Σύρου θα γράψουν το 1-4 ύστερα από συρτή παράλληλη μπαλιά του Λοϊζου η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα της Σίφνου από ένα πόδι αμυντικού.

Ανεπανάληπτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν από απίστευτο λάθος του Σπανού, ο Μουτσάκης θα κλέψει τη μπάλα θα μπει μέσα στη μεγάλη περιοχή θα πλασάρει αλλά η μπάλα θα φύγει εκατοστά από το αριστερό δοκάρι του Συριανού τερματοφύλακα.

(1-5) Στο 76’ η Συριανή ομάδα θα πετύχει ένα ακόμη γκολ όταν ο πολύ καλός Ρούσσος θα γυρίσει για το Μπαλόπιτα ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής με ένα εύκολο πλασέ θα πετύχει το 5ο τέρμα της Συριανής ομάδος .

(1-6) Ένα λεπτό αργότερα ο Ρούσσος θα βάλει και εκείνος το όνομα του στο πίνακα των σκόρερ όταν ο Αργυρός θα κάνει παρόμοια φάση με το προηγούμενο γκολ, θα γυρίσει στη μικρή περιοχή και ο Ρούσσος εύκολα θα βάλει το πρώτο προσωπικό του τέρμα μετά την επιστροφή του στην ομάδα.

(1-7) Στο 88’ οι φιλοξενούμενοι θα σκοράρουν για μια ακόμη φορά με τον Μανουδάκη, ο οποίος πολύ όμορφα θα πάρει την μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή και με ένα πάρα πολύ εύκολο πλασέ θα σκοράρει για 2η φορά στο ματς .

Τελευταία φάση στο ματς ένα οριζόντιο δοκάρι για τους Νέους Ολυμπιακού Σύρου στο 90’.

Πανηγυρισμοί

Χαμός επικράτησε στην αποστολή των Νέων Ολυμπιακού, οι οποίοι στην επιστροφή τους προς τη Σύρο πανηγύρισαν δεόντως, χορεύοντας "harlem shake". Στην άφιξη των Νέων του Ολυμπιακού Σύρου στο λιμάνι του νησιού, όπου περίμεναν 1-2 φίλαθλοι και αρκετά παιδάκια των ακαδημιών, τα πανηγύρια συνεχίστηκαν.

Φιλοξενία

θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πρόεδρο του Πανσιφναικού κ. Καλογήρου Ιωάννη, την Ευαγγελία Ατσόνιου, καθώς και όλο το Δ.Σ της ομάδας, για την καταπληκτική φιλοξενία και τη πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν στον απεσταλμένο του Sport Cyclades στο νησί της Σίφνου, καθώς και το ενδιαφέρον που έδειξαν ακόμα και όταν η αποστολή του site μας είχε επιστρέψει στη βάση της .

Πανσιφναϊκός ΑΣ (κ. Δημητριάδης): Κάραβος Ν., Ποδότας, Χρύσος, Ζιώγας, Κορακής, Σταυριανός (71’ Λεμπέσης Σ.), Λεμπέσης Γ., Γκούμας ©, Μουτσάκης, Ατσόνιος ( 53’ Κάραβος Ι.), Συνοδινός.

Νέοι Ολυμπιακού Σύρου (κ. Πούλος ): Συριανός ©, Ρούσσος, Αργυρός, Παπαδάκης, Μουράι, Καράβας, Μπαλόπιτας, Λοίζος ( 71’ Ρηγούτσος), Σαγκινέτος(71’ Γκούφας ), Μανουδάκης, Ξυγκάκης (65’ Σπανός).

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κοκκίνισαν... τα Μάρμαρα [vid] Ώρα "Μπαράζ"… »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares