Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013 13:31

Κοκκίνισαν... τα Μάρμαρα [vid]

Ένα ματς παρωδία παρακολούθησαν οι φίλαθλοι στα Μάρμαρα, όπου οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Μαρμάρων και του ΑΟ Σερίφου αναλώθηκαν σε αντεγκλήσεις, αντιαθλητικά μαρκαρίσματα και συμπεριφορές.

SERIFOS XORHGOI-SERIFOYΤο τελικό 2-2 είναι το τελευταίο που μένει ίσως, μιας και θα μπορούσε να είναι ένα χορταστικό παιχνίδι που όμως ποτέ δεν έγινε. Τον περισσότερο χρόνο οι ποδοσφαιριστές ήταν κάτω από μαρκαρίσματα και χαρακτηριστικό ήταν ότι το παιχνίδι τελείωσε με δύο παίκτες (έναν από κάθε ομάδα) στο έδαφος. Δυστυχώς οι δύο ομάδες, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, δεν έπαιξαν ένα ανοιχτό παιχνίδι, ούτε χάρηκαν τον αγώνα. Αντ' αυτού ο διαιτητής έδειξε 4 κόκκινες κάρτες και πάρα πολλές κίτρινες.

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι… όσο φυσικά παίχτηκε η ομάδα της Σερίφου προηγήθηκε με τον δαιμόνιο επιθετικό της Κοσμά Παρίση όταν μετά από διπλή προσπάθεια κατάφερε να νικήσει τον Σομπόνη και να κάνει το 0-1 για την ομάδα του στο 21ο λεπτό. Ο Αστέρας αντέδρασε στο 41ο λεπτό του αγώνα με μια οργανωμένη επίθεση από τα δεξιά και τον Γιώργο Κορρέ να σημειώνει το πρώτο του γκολ με την νέα του ομάδα αλλά και το πρώτο γκολ του Αστέρα.

asteras-serifos-30-3-2013-2

Στην επανάληψη ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι στο 47ο λεπτό όταν από κόρνερ ο Δημήτρης Ρούπας έπιασε κεφαλιά η οποία όμως αποκρούστηκε με τα χέρια από τον σκόρερ της Σερίφου Κοσμά Παρίση. Ο διαιτητής της αναμετρήσεις έδηξε αμέσως την άσπρη βούλα του πέναλτι αποβάλλοντας ταυτόχρονά με κόκκινη τον Παρίση. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Ρούπας δίνοντας προβάδισμα στους παριανούς.

Στο 57ο λεπτό ο Αστέρας έμεινε με 9 παίκτες μετά την διπλή αποβολή των Κληρονόμου και Αλιπράντη.

 

Στο 60ο λεπτό ο Αστέρας έχασε μοναδική ευκαιρία να «καθαρίσει» το ματς με τον Νίκο Κρητικό όταν αυτός έφυγε μόνος του σε αντεπίθεση όμως το πλασέ που επιχείρησε προς την εστία του Γούναρη, πέρασε ξυστά από την ρίζα του αριστερού δοκαριού της Σερίφου.

 

Ο ΑΟ Σερίφου εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή του και μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 66ο λεπτό ο Βαλσαμάκης Ανδρέας έπιασε την κεφαλιά ισοφαρίζοντας για την ομάδα του σε 2-2. Στο 75ο λεπτό ο ΑΟ Σερίφου παραλίγο να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν το σουτ του Δημήτρη Ρώτα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σομπόνη.

asteras-serifos-30-3-2013-3

Αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ της ισοφάρισης ο κ. Σουλτάνης έδωσε κόκκινη κάρτα στον Ράμπια και ενώ εκείνος ήταν στον πάγκο της ομάδας του.

Ο Αστέρας τερμάτισε τις φετινές του υποχρεώσεις με 9 βαθμούς με μόλις 3 νίκες, δύο ισοπαλίες και 9 ήττες ενώ σημείωσε 11 γκολ και δέχτηκε 38!.

Ο ΑΟ Σερίφου έχει να δώσει σήμερα Κυριακή τον τελευταίο του αγώνα με τον Νηρέα στην Παροικιά.

Αστέρας Μαρμάρων: Σομπόνης, Ζουμής, Αλιπράντης, Ρούπας, Κορρές, Γιαννιώτης, Σάμιος, Ρούσσος Γ., Κληρονόμος, Κρητικός, Ρούσσος π. (64’ Βιτζηλαίος)

ΑΟ Σερίφου: (Μουστάκας Ν.), Γούναρης, Μποφίλιος Ι., Γαβριήλ (72’ Λιβάνιος), Χρυσολοράς, Γεροντάρης, Βαλσαμάκης, Μποφίλιος Θ.Ι. (67’ Ρώτας), Μαγουλάς, Μποφίλιος Α., Παρίσης, Ράμπιας (64’ Αντωνακάκης).

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares