Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015 22:39

Ο Κώστας Συριανός στον πάγκο της Άνω Μεράς

Ο Κώστας Συριανός θα είναι ο νέος προπονητής για την ανδρική ομάδα του Αθλητικού Συνδέσμου Άνω Μεράς.

Ο κ. Συριανός τα τελευταία τρία χρόνια ήταν προπονητής στις ομάδες παίδων της Μικτής Κυκλάδων και πλέον αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας της Μυκόνου που βρίσκεται σε μία χρονιά γενικών ανακατατάξεων και αναδόμησης της ομάδας.

Το sportcycladesήταν στην παρουσίαση του νέου τεχνικού της Άνω Μεράς και μίλησε μαζί του με τον Κώστα Συριανό να τονίζει με το καλημέρα το βάρος που θα δώσει στου μικρούς ηλικιακά ποδοσφαιριστές: « Ένα νέο ξεκίνημα, και ένα κίνητρο για εμένα να ασχοληθώ με μια ανδρική ομάδα, το συμβούλιο της Α.Σ. Άνω Μεράς μου έδωσε την ευκαιρία να ασχοληθώ με την ανδρική ομάδα, σε μια δύσκολη περίοδο γιατί έφυγε εν κοινή συναινέσει ο άλλος προπονητής (Γιάννης Παπαδημητρίου). Είναι μία περίοδο δύσκολη για την Άνω Μερά γιατί λείπουν παίχτες βασικοί, οι οποίοι είτε έχουν πάρει μεταγραφή η δεν είναι εδώ ακόμα. Θα δώσουμε βάση στα μικρά σε ηλικία παιδιά, για να πάρουνε εμπειρίες και ευκαιρίες.Και είναι μια ευκαιρία για εμένα και τους παράγοντες να κερδίσουμε ένα «στοίχημα», να πάρουν εμπειρίες παιδιά που δεν έχουν ξαναπαίξει».

Σχετικά με την Μικτή Κυκλάδων, την οποία υπηρέτησε τα τρία τελευταία χρόνια ο νέος τεχνικός της Άνω Μερά είπε: «Λόγω της Άνω Μερά δε θα είμαι φέτος στη Μικτή Κυκλάδων, κατόπιν συνεννοήσεως με τον πρόεδρο και τον κ. Σιγάλα. Με τη συμβολή τους ήρθα και υπέγραψα γιατί είχαμε συμφωνήσει ότι θα είμαστε μαζί, αλλά κατόπιν αμοιβαίων εξηγήσεων και κατανόησης με άφησαν ελεύθερο έτσι ώστε να μπορώ να διαπραγματευτώ πρώτα και ύστερα να συμφωνήσω με την Άνω Μερά. Τους οφείλω ένα ευχαριστώ για την κατανόηση που έδειξαν και για όλα αυτά τα εποικοδομητικά χρόνια στη μικτή, καθώς είναι η εικόνα το Κυκλάδων, και θέλω να πιστεύω ότι σαν παρουσία και σαν επιλογές την αντιπροσώπευσα όσο καλύτερα μπορούσα».

Οι δηλώσεις του Κώστα Συριανού σε ήχο

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares