Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 10:45

Αφιέρωμα Βραζιλιάνικης Ιστοσελίδας στον Πανθηραϊκό‏

Πριν από λίγες ημέρες, δημοσιεύθηκε ένα εκτενές αφιέρωμα στην ομάδα του Πανθηραϊκού, από τη σελίδα oglobo.globo.com. Πρόκειται για μια πολύ γνωστή ειδησεογραφική σελίδα της Βραζιλίας, κάτι που επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι η επίσημη σελίδα της στο Facebook ακολουθείται από περισσότερους από τέσσερα εκατομμύρια χρήστες. 

Το αφιέρωμα επιμελήθηκε ο Βραζιλιάνος αθλητικογράφος Marcelo Alves, ο οποίος βρισκόταν στα μέσα Αυγούστου στο νησί της Σαντορίνης απολαμβάνοντας τις διακοπές του. Ο δημοσιογράφος έτυχε να επισκεφθεί το γήπεδο του Πανθηραϊκού στις 17 Αυγούστου, τη μέρα δηλαδή που ήταν προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση και ο Αγιασμός του Πανθηραϊκού για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Έτσι, βρήκε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ανθρώπους της ομάδας και να μάθει πράγματα τόσο για τον Πανθηραϊκό όσο και για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο γενικότερα. 

 Το δημοσίευμα αναφέρεται αρχικά στην πορεία του Πανθηραϊκού τόσο τα τελευταία χρόνια όσο και παλιότερα, ενώ ξεχωριστή αναφορά γίνεται και στη τέλεση Αγιασμού, κάτι που φάνηκε πρωτόγνωρο στα μάτια του Βραζιλιάνου δημοσιογράφου. Επίσης, γίνεται λόγος σχετικά με το ρόστερ του Πανθηραϊκού και την προετοιμασία της ομάδας ενόψει της αγωνιστικής σεζόν.

Τέλος γίνεται εκτενής αναφορά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα σωματεία του Νομού μας, εξαιτίας τόσο των οικονομικών όσο και των συγκοινωνιακών δυσχερειών. 

Το αφιέρωμα, που φυσικά είναι γραμμένο στη βραζιλιάνικη γλώσσα, μπορείτε να το δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://blogs.oglobo.globo.com/planeta-que-rola/post/viagens-de-barco-campos-modestos-panthiraikos-e-o-outro-lado-do-futebol-grego.html

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares