Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015 17:54

Διπλό του Ανδριακού και φωνές από τον Πάγο [vid]

Εκκωφαντικό πέρασμα του Ανδριακού μέσα από την Σύρο, όπου πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση κατάφερε να αναστρέψει το εις βάρος του 1-0 και ανάγκασε τον Πάγο σε επώδυνη ήττα με 1-2.

Οι Ανδριώτες που παιχνίδι με το παιχνίδι δείχνουν να αποκτούν την δική τους αγωνιστική ταυτότητα ήταν ανώτεροι του αντιπάλου, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς ο Λεανάρδος Πρίντεζης αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του κ. Βαρθαλίτη. Οι Συριανοί έχουν παράπονα από την διαιτησία, καθώς εκτός της αποβολής του 59΄φωνάζουν και για πέναλτι που όπως υποστηρίζουν δεν δόθηκε στον ίδιο παίκτη και έγινε στο 18’. Τις φάσεις μπορείτε να δείτε στο βίντεο της Κοινής Γνώμης που ακολουθεί).

Ο Αγώναςpagos andr fas

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα οι δύο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο με σκοπό να καταφέρουν να προηγηθούν με ένα γρήγορο γκολ.

1-0 Το πρώτο γκολ ήρθε στο 21' όταν ο Λ. Πρίντεζης εκτέλεσε φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Τρόκα μπήκε στην πορεία της μπάλας όμως αυτή άλλαξε πορεία από τα πόδια του Νάζου και κατέληξε στα δίχτυα του Τσιάμαλου, κάνοντας το 1-0.

1-1 Πριν καλά – καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί του Πάγου και συγκεκριμένα στο 24' ο ταλαντούχος Τσορτανίδης με ξαφνικό δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε στη γωνία του τέρματος του Λοΐσιου, με τους Ανδριώτες να κάνουν το 1-1.

Το ημίχρονο κλείνει ισόπαλο με μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Ανδριακό στο 39' όπου τερματοφύλακας του Πάγου Λοϊσιος, έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Γ. Ζαννάκη.

pagps imix1-2 Στην επανάληψη ο Ανδριακός πήρε μέτρα στο γήπεδο και κατάφερε να πετύχει την ανατροπή, όταν στο 58' ο Ζαννακης μπήκε στην πορεία της μπάλας έπειτα την εκτέλεση φάουλ και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 59' ο Ανδριακός παίζει πλέον με αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε κόκκινη κάρτα στο Λ. Πρίντεζη για σκληρό μαρκάρισμα, πράγμα που δεν επιβεβαιώνεται στο βίντεο του αγώνα.

Από εκείνο το σημείο του παιχνιδιού ο Ανδριακός θα μπορούσε να είχε πετύχει ακόμα κάποιο τέρμα, ενώ ο Πάγος είχε μία πάρα πολύ καλή ευκαιρία σε κεφαλιά του Σούρλα στις καθυστερήσεις.

Πλέον ο Ανδριακός μπαίνει γερά στην διεκδίκηση της 3ης προνομιούχου θέσης που θα του δώσει το δικαίωμα να λα΄βει με΄ρος στα μπαράζ διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Διαιτητής ήταν ο κ. Βαρθαλίτης . Βοηθοί ο κ. Νομικός και ο κ. Τσιριγώτης.

ΑΟ Πάγου (Ξενικάκης): Λοΐσιος, Πάπιτσης, Π. Πρίντεζης (76' Φωτεινιάς), Μαραγκός, Τρόκα (46' Σούρλας), Σταμούλης, Ζαφείρας, Τζώρτζης, Μ. Πρίντεζης, Βάλβης, Λ. Πρίντεζης.

Ανδριακός (Μεϊμάρογλου): Τσιάμαλος, Γαρύφαλλος (43' Μαιμάς), Τζαφάι, Ισλαμαϊ, Ζαννάκης, Τσορτανίδης, Γλυνός, Γ. Ζαννάκης (83' Βόλικας), Ρέις Ουέλικτον, Κρίτης, Νάζος (74' Μπαμπάς).

Το βίντεο του αγώνα (πηγή: Κοινή Γνώμη)

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares