Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015 01:09

Νίκη με ανατροπή για τον ΑΟ Μυκόνου

Σημαντική νίκη με ανατροπή πέτυχε ο ΑΟ Μυκόνου με 1-2 κόντρα στο Πάγο και πλέον βάζει γερές βάσεις για την κατάκτηση της πρωτιά του ομίλου.

MYKONOS TROPICANAΗ ομάδα του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη έδειξε χαρακτήρα και παρόλο το εις βάρος της 1-0 του πρώτου ημιχρόνου, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και στην επανάληψη πέτυχε δύο τέρματα που της έδωσαν την πολύτιμη για τη συνέχεια νίκη.

Ο γηπεδούχος Πάγος που σήμερα έπαιζε το τελευταίο του χαρτί και κρατούσε τη νίκη μέχρι το 46΄. Πάντως οι συριανοί έχουν τα παράπονα τους, καθώς ο στο 90΄ο κ. Δεληγιάννης καταλόγισε πέναλτι, αλλά ο δεύτερος βοηθός κ. Ρούσσος είχε σηκώσει πιο νωρίς τη σημαία του καταλογίζοντας οφσάιντ.

Το 1-0 έκανε ο Παράβαλος στο 27΄με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.MYKONOS cavo paradiso logo black

Στην επανάληψη ο ΑΟ Μυκόνου μπήκε με φόρα και κατάφερε να ισοφαρίσει με το καλημέρα χάρη σε γκολ του Ράγια. Πριν καλά – καλά το παιχνίδι βρει ξανά ρυθμό ο ΑΟ Μυκόνο ξαναχτύπησε στο 53΄με τον Τσάλμα που είχε περάσει ως αλλαγή.

Διαιτητής ήταν ο κ. Δεληγιάννης με βοηθούς τους Νομικό και Ρούσσο Ι.

ΑΟ Πάγου (Ξενικάκης): Λοϊσιος, Φωτεινιάς, Αργυρός (75΄Πρίντεζης Π.), Μαραγκός, Σούρλας, Σταμούλης (81΄Πρελορέτζος), Ζαφείρας, Πρίντεζης Μ., Πάπιτσης (46΄Πρίντεζης Λ.), Παράβαλος.

ΑΟ Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Μπαλής, Ράγια, Αργυρίου, Καρατζάς, Αργυρόπουλος (77΄Τόμπρος), Μύρτινας, Μπάμπακαρ, Μωησίδης, Χιλάι (46΄Τσάλμας), Ξένος (89΄Αμπαδίνης).

MYKONOS EKO AGGELETAKIS

PAGOS AO MYKONOY 1 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares