Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016 17:24

Αναστάτωση και αβεβαιότητα στον Ανδριακό

Αναταραχή επικρατεί στις τάξεις του Ανδριακού, καθώς λίγες ώρες πριν την αναχώρηση των τμημάτων Ανδρών και Κ13 για την Τήνο, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν τελικά πραγματοποιηθούν οι αγώνες, όπως επίσης πότε θα υπάρξει επιστροφή μετά τις προβλέψεις για απαγορευτικό.

Η ομάδα της Άνδρου, που μαζί με τον Παμμηλιακό έχουν την πιο δύσκολη ακτοπλοϊκή διασύνδεση, καλείται να ταξιδέψει για το αυριανό μπαράζ κόντρα στην Άνω Μερά που είναι προγραμματισμένο να γίνει στο γήπεδο της Τήνου. Λίγο πιο πριν η Κ13 της ομάδας είναι προγραμματισμένο να συναντηθεί με τον ΠΑΣ Τήνου.

Τα παραπάνω ματς όμως είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν, υπό τον φόβο του αποκλεισμού της αποστολής της Άνδρου. Έτσι το Δ.Σ. του Ανδριακού, βλέποντας τις άσχημες προβλέψεις έστειλε έγγραφο στην ΕΠΣ Κυκλάδων, με το οποίο ζητάει την αναβολή των αγώνων λόγω καιρικών συνθηκών.

Για την κατάσταση μας μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Καλογεράς:

«Στον Ανδριακό έχουμε από το πρωί, τεράστια αναστάτωση με το ζήτημα της κακοκαιρίας και ήδη έχουμε αποστείλει αίτημα αναβολής. Αν αύριο περάσει το πλοίο από Άνδρο για Τήνο και μετά πιάσει απαγορευτικό, οι προγνώσεις μιλάνε μέχρι και την Τετάρτη οπότε θα ξεκινήσει και η απεργία των ναυτικών. Έχω ήδη μιλήσει με κόσμο που ξέρει και όλοι λένε ότι θα έχουμε απαγορευτικό.

Τα πρακτορεία δεν μας έχουν εκδώσει ακόμα τα μηδενικά εισιτήρια και δε θα το κάνουν μέχρι τις 8 το πρωί υπό τον φόβο του απαγορευτικού. Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε να κατεβάσουμε 40 χλμ τα παιδιά στο Γαύριο και να τελικά να τους ανακοινώσουμε ότι δεν θα γίνει το δρομολόγιο; Περιμένουμε από την Ένωση να πάρει την σωστή απόφαση έγκαιρα».

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares