Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016 00:40

Ματς για την «κατάληψη» της 3ης θέσης

Στη Σύρο με αντίπαλο τον Πάγο ο Παμμηλιακός «κλειδώνει» την παραμονή. - Πρώτο από τα δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια των «κόκκινων» Στη Σύρο με αντίπαλο τον Πάγο ο Παμμηλιακός «κλειδώνει» την παραμονή. - Πρώτο από τα δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια των «κόκκινων»

Βαθιά ανάσα πήρε ο Παμμηλιακός με τη νίκη του επί του Πανσιφναϊκού με 6-1 και το 3-0 άνευ αγώνα με τον Ανδριακού, σκαρφαλώνοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας του ομίλου παραμονής στην Α’ Κυκλάδων.

Η ομάδα της Μήλου ταξιδεύει τώρα στη Σύρο για να αντιμετωπίσει τον Πάγο, ενώ την επόμενη εβδομάδα πάει στη Νάξο, στο «αφιλόξενο» Φιλώτι, που προπορεύεται στη βαθμολογία. Δύο ματς που θα κρίνουν πολλά ή και τίποτα. Αναλόγως την εξέλιξη τους ο Παμμηλιακός έχει σαφώς πιο εύκολο πρόγραμμα στο δεύτερο γύρο του μίνι αυτού πρωταθλήματος και μόνο με αυτοκτονία δεν θα εξασφαλίσει την παραμονή του και του χρόνου στην κατηγορία των «μεγάλων» των Κυκλάδων.

Ο Παύλος Δαούτης δεν έχει προβλήματα και θα πάρει στην αποστολή του για την Σύρο την καλύτερη δυνατή ομάδα. Η ψυχολογία έχει γυρίσει για τον Παμμηλιακό και ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα θα διώξει τελείως τα μαύρα σύννεφα που είχαν δημιουργηθεί την φετινή χρονιά από τις κακοτυχίες.  

Ο γηπεδούχος Πάγος από την πλευρά του θα κυνηγήσει τη νίκη για να καλύψει τον έναν βαθμό που υπολείπεται από τους φιλοξενούμενους και να σκαρφαλώσει στην 3η θέση της βαθμολογίας που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην σωτηρία του.

Η συνάντηση στο γήπεδο της Άνω Σύρου θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 17.30 και θα την διευθύνει ο κ. Δεληγιάννης Ν. με βοηθούς τους κ.κ. Τσιριγώτη Σ. και Καλογερά Α.

Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares