Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016 19:04

«Διπλό» η Θύελλα στην Άνω Μερά [pics]

Μεγάλη σημασίας νίκη για την Θύελλα Καμαρίου στη Μύκονο που επικράτησε 0-1 απέναντι στην Άνω Μερά και έφτασε τους 6 βαθμους στη βαθμολογία, αφήνοντας τους γηπεδούχους στην τελευταία θέση με μηδέν βαθμούς.

Αν και το ματς ξεκίνησε με την Θύελλα Καμαρίου να έχει τον αέρα υπέρ, το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετές ευκαιρίες και κατάφερε να προηγηθεί στο 28’ καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ποτουρίδης θα πιάσει τη κεφαλιά και θα κάνει το 1-0 για την ομάδα του. Ο στράικερ της Θυελλας στη δεύτερη του συμμετοχή με τη Θυελλα μετρά δύο γκολ και η μεταγραφη του αποδυκνειεται λίρα 100 για το συγκρότημα του Στέφανου Διονυσόπουλου.

Από εκεί και ύστερα η Άνω Μερά προσπάθησε να ισοφαρίσει χωρίς όμως να μπορεί να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός και από τις δύο ομάδες, με την ομάδα της Άνω Μεράς και πάλι να προσπαθεί αλλά να μην καταφέρνει τελικά να ισοφαρίσει. Η ομάδα της Σαντορίνης κατάφερε να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και να βρεθεί πάνω από τον Α.Ο. Σύρου στη βαθμολογία.
Διαιτητής: Ζαράνης / Βοηθοί: Μουτάφης - Υφαντίδης
Συνθέσεις
Α.Σ. Άνω Μερά ( Συριανός): Τζάβρας (74’ Κουσαθανάς), Μπούζι, Κουτσούκος, Τσελάι, Έγλη, Οικονόμου, Μπουμπούρης, Ασημομύτης Α., Κουκάς, Γιόγιος, Δήμας (71’ Σταυρακόπουλος)
Θύελλα Καμαρίου (Διονυσόπουλος): Ανδρούτσος, Λύγνος, Μπρίτσα, Λύκος, Σπανός, Φίλων, Ερρίκος, Γιάννης, Ποτουρίδης, Δαβίλας, Σάμπα (81’ Βλαβιανός)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares