Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016 22:05

Στην κόψη του ξυραφιού ΑΟ Πάρου - Ανδριακός‏

ANDROS KALADAMIS STRATIS ANDROS

Παιχνίδι μεγάλης σημασίας για την υπόθεση παραμονή θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Πάρου, στην Παροικιά το Σάββατο στις 16.00 με διαιτητές τους κ.κ Μαθιουδάκη, Τερζάκη και Μαργαρίτη.syros RAOYZAIOS new13

Οι γηπεδούχοι του κ Τριανταφυλλάκου με 7 πόντους μέχρι τώρα θα κατέβουν χωρίς προβλήματα, πιθανότατα με τον Δελημπαλταδάκη να ενισχύει την αμυντική τους γραμμή.
Θέλουν οπωσδήποτε το τρίποντο για να πατήσουν στέρεα στην βαθμολογία και στην χειρότερη περίπτωση να μην ηττηθούν για να διατηρήσουν την διαφορά των ANDROS PSARIANOS5 βαθμών από τους αντιπάλους τους.
Οι διοικητικές αρνητικές εξελίξεις της εβδομάδας, όπως αναφέραμε στο σχετικό μας ρεπορτάζ, δεν πρόκειται να επηρεάσουν την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, πολύ περισσότερο γιατί οι ποδοσφαιριστές ήσαν οι μόνοι που πραγματικά επιθυμούσαν την συνένωση.
Ο φιλοξενούμενος Ανδριακός που καθηλώθηκε στους δύο πόντους μετά την περιπέτεια του από το παιχνίδι της Μήλου, θα έχει ελλείψεις βασικών του παικτών.
Κάτι αναπόφευκτο για την ομάδα του κ.Μειμάρογλου, αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως η αποστολή ξεκίνησε την Παρασκευή το απόγευμα για Ραφήνα, θα διανυκτερεύσει στην Αθήνα και θα έλθει με το πρωινό δρομολόγιο από Πειραιά στην Πάρο.
Αμέσως μετά την λήξη θα επιστρέψει στον Πειραιά για να επιστρέψει την Δευτέρα το βράδυ στην Άνδρο. Επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις είναι εύλογο πως κρατούν μακριά από τα αγωνιστικά αρκετούς ποδοσφαιριστές και ο κ. Μειμάρογλου είναι υποχρεωμένος για πολλοστή φορά να προσαρμόσει τα πλάνα του στους διαθέσιμους αθλητές του.

PAROS MPIZAS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares