Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016 01:26

Μονομαχία ''ΓΙΓΑΝΤΩΝ'' στη Σύρο

SANTORINI GIOUSIAS SYROS. PAGIDAS

SYROS ALXIMIESΜατς που μπορεί να κρίνει τον φετινό τίτλο γίνεται σήμερα στη Σύρο, όπου ο ΑΟ Σύρου και ο Πανθηραϊκός, μετά τον τελικό του Κυπέλλου θα συναντηθούν αυτή τη φορά για την Β΄φάση του πρωταθλήματος.

Για την φανέλα

Με νωπές τις μνήμες του τελικού οι δύο ομάδες είναι ετοιμοπόλεμες για το αυριανό ματς, με τον Πανθηραϊκό να βρίσκεται από χθες στην Πάρο, όπου μετά από SYROS PAGIDAS 2διανυκτέρευση θα φτάσει το μεσημέρι στη Σύρο.
Στον ΑΟ Σύρου, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου κ. Φώσκολος ζήτησε από τους παίκτες του να παίξουν για την φανέλα και την ιστορία του ΑΟ Σύρου, αλλά και για τον προσωπικό τους εγωισμό, καθώς για το ρόστερ που διαθέτει η ομάδα της Σύρου δεν αντικατοπτρίζει την φτωχή βαθμολογική συγκομιδή των 5 βαθμών. Ο Μάκης Βαρθαλίτης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Ηλία Κώτση, ενώ κατά τα άλλα βλέπει όλους τους παίκτες του να είναι SYROS PETROYσε ετοιμότητα.

Γνωρίζουν
Από την άλλη οι άνθρωποι του Παθηραϊκού γνωρίζουν τις δυσκολίες που κρύβει αυτό το παιχνίδι, όπως και την κομβικότητα του, αφού ενδεχόμενη νίκη θα τους δώσει προβάδισμα 5 βαθμών και θα τους φέρει αγκαλιά με την πρωτιά και την κατάκτηση του τίτλου.
από αγωνιστικής πλευράς ο Γιώργος Αρχοντάκης θα έχει στη διάθεση του τον Λούκα, που επιστρέφει μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ η συμμετοχή του Μάρκου Φύτρου θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Μεγάλος απόντας για την ομάδα της Σαντορίνης θα είναι ο Στέφανος Βαρούχας, που υπέστη τραυματισμό που θα τον αφήσει για περίπου έναν μήνα εκτός παιχνιδιών.syros RAOYZAIOS new13
Όλα συντελούν ώστε το γήπεδο της Άνω Σύρου να είναι κατάμεστο αύριο από κόσμο. Ο ΑΟ Σύρου εξέδωσε την ακόλουθη σχετική ανακοίνωση:

SYROS TAXTASΜόνος στόχος η νίκη για τον ΑΟΣ, απέναντι στον Πανθηραϊκό

Όσο δύσκολη και να έχει γίνει η υπόθεση πρωτάθλημα για τον Α.Ο. Σύρου, ο στόχος για το παιχνίδι του Σαββάτου (7.30 μ.μ., γήπεδο Άνω Σύρου) κόντρα στον πρωτοπόρο Πανθηραϊκό είναι μόνο ένας. Η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Άλλωστε η Syros foskolosιστορία της ομάδας μας επιβάλλει κάτι τέτοιο, με δεδομένο μάλιστα ότι ο συγκεκριμένος αγώνας αποκτά χαρακτήρα τελικού, προκειμένου να διεκδικήσουμε τις όποιες ελπίδες έχουμε ακόμα για τον τίτλο. Καλούμε λοιπόν όλο τον φίλαθλο κόσμο του νησιού να βρεθεί στο πλευρό μας. Να είστε βέβαιοι ότι οι παίκτες μας, θα δώσουν και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους για να φτάσουμε στη νίκη. Δείξτε, με την παρουσία σας, την αγάπη σας για τον Α.Ο. Σύρου.
Ώρα έναρξης 19:30. Διαιτητής θα είναι ο κ. Ζαράνης, με βοηθούς τους Μουτάφη και Ρούσο Ι.

SYROS TZAVARAS THIRA AFOI DROSOU
THIRA GRIPAIOS THIRA NOMIKOS MIXANIKOS
THIRA MPAGIATIKO

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares